Menu

Beregn pris på nyt tag

Er du allerede du gang med at finde en pris på et nyt tag eller finde en, der tilbyder funktionen “beregn din pris på nyt tag online”, så tøv lige en kende! Hvorfor overhovedet tænke i baner omkring et nyt tag, hvis det eksistrende tag sagtens kan renoveres. Der er mange penge at spare ved at vælge en renovering af dit tag frem for den pris, du vil få stukket i hovedet på et nyt tag. Du kan roligt lade os lave en “beregn pris renovering af tag” istedet, for en fugning af dit tag har sjældent end pris på mere end 1/5 af, hvad et nyt tag koster og et tilbud hos os er altid gratis!

Spar penge og drop et nyt tag!

Når vi tætner et tag med fugemasse, så holder tæt rigtig mange år ud i fremtiden. Der er oftest tale om, at dit tag kan holde mindst 20 – 30 år endnu. Hvis dine tagsten generelt ikke fejler noget, så er der slet ingen grund til at investere i et nyt tag. En fugning holder taget tæt, og hvis du vælger at få dit tag behandlet mod alger og måske oven i ofrer lidt ekstra på en tagmaling, så kan det se ud så godt som nyt. Så hvorfor ikke have penge til ferier og fornøjelser frem for et nyt tag over hovedet!

Beregn pris – tilbud

Hvis du er blevet lidt mere nysgerrig med hensyn til fugning af tage og godt lige kunne tænke dig en “beregn pris funktion” på fugning af tag, så kan vi hurtig give dig et svar, hvis du bruger kontaktformularen eller ringer 40516066. Vi kan hurtigt give dig en overslagspris, så du derefter kan tage sttilling til, om du er interesseret i et tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os