Menu

Besparelse ved efterisolering

Har en tur på loftet, en udskiftning af et vindue eller en alt for høj varmeregning fået dig til at tænke på en efterisolering, så er der nok en god grund til at overveje det nærmere. Du kan nemlig hente en god besparelse hjem på varmeregningen ved at få udført en efterisolering af dit hus. Alt efter dit hus samt dit varmeforbrug, så har en efterisolering tjent sig selv ind efter 1 – 3 år, så selv på kort sigt, vil du mærke en besparelse på din varmeregning.

Efterisolering med papir – både en besparelse for miljøet og din pengepung!

Når du vælger at få udført en efterisolering af dit hus, så er det ikke kun en økonomisk fordel, men så sandelige også en ressourcemæssig besparelse for miljøet. Her vinder papirisolering frem, som et miljøvenligt isoleringsmateriale, da det hovedsageligt består af genbrugspapir og selve fremstilingen af papirisolering kræver mindre energi end andre gængse materialer, der benyttes til efterisolering. Sidst men ikke mindst viser din besparelse på varmeregningen også, at dit energiforbrug til opvarmning af huset er mindre  – også til gavn for miljøet.

Efterisolering af hulmur  – et skånsomt indgreb!

Når vi laver en efterisolering af din hulmur, så kan vi blæse isoleringen ind via et lille mundstykke, der kun kræver et mindre hul i fugen mellem dine mursten. Hermed anrettes der mindst synlige ar på murværk. Vi pudser selvfølgelig hullerne op, når vi har udført en efterisolering i din hulmur, så muren efterlades i pæn stand.

Få et gratis tilbud på efterisolering

Hvis enten dit loft eller din hulmur trænger til en efterisolering, så benyt kontaktformularen eller kontakt os på telefon: 40516066. Når vi laver et tilbud på efterisolering, så er det altid gratis. Skulle du både have behov for eftersisolering af hulmur og loft eller er I flere naboer/venner, der alle har brug for en efterisolering, så giver vi gerne en ekstra besparelse på regningen oven i.

Du kan læse mere om alle fordelene ved efterisolering med papir her: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os