Menu

Bliv kvit med fygesne på dit loft!

En ting er at skovle sne fra indkørsel en anden er at skovle fygesne fra dit loft… Det er en situation vi alle gerne vil undgå, og det er der råd for. Hvis dit tag er utæt så slagregn og fygesne kan trænge ind og gøre skade på dit loft, så kan vi tætne dit tag med en fugning med kit. Vi lægger en fuge med kit (en specialfremstillet fugemasse) mellem tagstenene, så de holder tæt. Det gør dit tag modstanddygtig over for slagregn og fygesne og er i det hele taget med til at binde din tagkonstruktion bedre sammen. Med en fugning af dit tag kan du trygt gå efterårets regn og rusk samt vinterens snefald i møde. Kontakt os på 40516066 og få et uforpligtende tilbud – det er helt gratis!

Fygesne på dit loft – tag affære!

Hvis du oplever indtrængning af fygesne på dit loft, så er det vigtigt, at du gør noget ved problemet. Når der er fygesne på dit loft, så smelter det og kan anrette store fugtskader på såvel boligetage(r) og loft. Der er stor risiko for svamp og råd i tagkonstruktionen, når det er udsat for fugt, hvilket kan ende op i en udskiftning af hele tagkonstruktionen. Ligeledes kan fugtskader i boligetagen føre til sundhedsskadelige skimmelsvampe, som har vidtrækkende konsekvenser for dig og din bolig. Heldigvis behøver du ikke koste et helt nyt tag, hvis der trænger fygesne ind på dit loft – en fugning er nemlig en meget billigere og holdbar løsning.

 

Billig løsning på problemer med fygesne.

En fugning af dit tag kan enten fortages indefra (understrygning) eller udefra (overstrygning), og det er en meget billigere løsning end at investere i et nyt tag. En fugning koster næsten aldrig mere end 1/5 af prisen på et nyt tag, så der er virkelig mange penge at spare, og fugningen kan holde dit tag tæt mange år ud i fremtiden. Med andre ord skal du ikke slås med fygesne på dit loft om få år igen. I mange tilfælde forlænger en fugning af dit tag dets levetid på op til 20 – 30 år! Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, hvis du har problemer med utætheder – det koster ikke noget, og vi dækker hele Danmark!

Kontakt os på tlf: 40516066 eller benyt kontaktformularen.

Undgå fygesne på husets loft – vi har en anerkendt metode!

Fugning af tage har været anvendt i snart 50 år og er en både anerkendt og holdbar metode til at holde et tag tæt. I modsætning til den mere gammeldags over – eller understrygning med mørtel, så har en fugning mange fordele. For det første bibeholder den sin elasticitet år efter år, så den naturligt kan følge med tagets bevægelser, når vinden rusker i det. Således undgår du ligesom med mørtel, at den revner og falder ned, så taget igen bliver sårbar over for fygesne. For det andet er en overtsrygning med kit også meget mindre synlig end en overstrygning med mørtel.

Vil du læse mere om over- og understrygning, så klik her:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os