Menu

Dårligt undertag – vi løser dine problemer!

Et dårligt undertag kan føre til store problemer for dit hus. Når dit undertag fungerer dårligt, kan der trænge vand ind, som giver grobund for råd og skimmelsvampe. Heldigvis kan et dårligt undertag repareres ved at erstatte det med en fugning af tagstenene. Et dårligt undertag skæres ned og dit tag fuges enten fra indersiden eller ydersiden alt efter hvilken tagsten, du har. Så et dårligt undertag kræver ikke, modsat hvad mange tror, at du piller dit tag ned for at montere et nyt undertag. Det er i hvert fald meget dårligt for din økonomi at vælge denne løsning frem for en fugning af dit tag. Vi besigtiger gerne dit tag helt gratis og uforpligtende, hvis du døjer med et dårligt undertag. Kontakt os på: 40516066 eller benyt kontaktformularen.

Et dårligt undertag – hvorfor?

Et dårligt undertag kan have mange årsager. Mange vælger et billigt undertag, fordi de tænker et undertag nok ikke betyder så meget. Desværre findes der mange undertag på markedet, som efter ikke særlig mange år allerede begynder at fungere dårligt. Det mørner og får revner eller ligefrem hænger i laser på loftet. Et undertag skal kunne modstå store temperaturudsving i løbet af et år. Denne udfordring klarer alle undertag ikke lige godt. Desuden påvirker monteringen af dit undertag også dets levetid. Sidder dit undertag for løst, vil det blafre i vinden, og det er på sigt dårligt for det. Med en overstrygning eller understrygning af dit tag undgår du fremtidige problemer med et nyt undertag. Desuden er fugning af tagsten via enten overstrygning eller understrygning en meget hurtigere løsning, mere bekvem og holdbar løsning.Vil du høre mere om fugning af tage eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på: 40516066

Fugning af tag frem for nyt undertag.

Der er mange fordele ved en fugning af dit tag med kit. Det er en anerkendt metode, som har været på markedet i over 50 år. I løbet af en dag eller to har vi som regel fuget et almindeligt parcelhustag, så generne i forhold til at udskifte et dårligt undertag med et nyt undertag er minimale. En overstrygning eller understrygning får endvidere dine tagsten til at lægge meget bedre fast og er dermed mere modstandsdygtige over for hård blæst og uvejr. I dag anvendes kit til fugning af tag modsat førhen, hvor mørtel var mere anvendt. Hvor et undertag kan blive dårligt og revne mm., så har mørtel til gengæld en tendens til også at revne og falde af med tiden. Derfor er kit med sin gode bindeevne og vedvarende elasticitet en rigtig god erstatning for både et dårligt undertag eller revnet mørtel.

Du kan læse mere om overstrygning og understrygning på disse links:

http://esbjergfugeteknik.dk/overstrygning/

http://esbjergfugeteknik.dk/understrygning/

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os