Menu

Efterisolering af loft

Er du i tvivl om du har nok isolering på dit loft, så lad os tjekke det. Ofte er der brug for en efterisolering, fordi der kun er delvist isoleret, for få mm isolering eller slet ingen isolering. I alle tilfælde kan det godt betale sig at få efterisoleret dit loft for at nedbringe varmeforbruget i huset. Vi kommer gerne uden beregning og ser på dit loft. Har det brug for en efterisolering, så giver vi selvfølgelig et gratis tilbud på det. Vi udfører efterisolering af både loft og hulmur til særdeles konkurrencedygtige priser – kontakt os på telefon: 40516066.

Spar penge – få en efterisolering

Alt efter hustype og bygningkonstruktion, så har en efterisolering tjent sig selv hjem efter 1 – 3 år, så det er en god, rentabel investering. Ud over de økonomiske fordele ved en efterisolering af eksempelvis dit loft, så giver en efterisolering også et bedre indklima, da risikoen for dannelsen af kondens samt kuldebroer, der giver træk, mindskes. Altså er der også nogle sundhedmæssige fordele ved en efterisolering af enten dit loft, hulmur eller begge dele.

Efterisolering af loft med miljøvenligt papir.

Hvis du vælger at få en efterisolering af dit loft med papir, så vælger du et produkt med en grøn profil. Papirisolering består af 82% genbrugspapir. Endvidere kan det ved bortskaffelse enten genbruges eller komposteres uden at have nogen skadelig indvirkning på miljøet. Sidst men ikke mindst så er papirisolering mindre miljøbelastende under dets fremstilling end andre gængse isoleringsmaterialer.

Få den optimale efterisolering af dit loft

En efterisolring med papir har den fordel, at det sprøjtes ud, så det lægger sig helt jævnt og fylder alle små huller ud, så der ikke opstår hulrum uden isolering. Med en efterisolering med papir, så undgår du kuldebroer og træk fra uisolerede områder, hvor andre typer isolering som f.eks. glasuld har svært ved at blive fordelt ordentlig. Hvad enten du skal have en efterisolering af dit loft eller din hulmur, så er papirisolering det helt rigtige valg.

Efterisolering med papir – et sikkert valg

Man kunne måske have tendens til at tro, at papir som isoleringprodukt er brandfarligt, men sådan forholder det sig ikke. Papirisolering kan naturligvis brænde ligesom alle andre materialer, men i forhold til de andre isoleringprodukter du kan fylde på dit loft eller i din hulmur idag, så klarer papirsiolering sig faktisk væsentligt bedre end mange af de andre produkter. Det skyldes blandt andet, at det papir, vi anvender til isolering, er tilsat brand og svampehæmmende mineralske salte i en sådan mængde, at det naturligvis ikke belaster miljøet. Med andre ord kan du roligt få udført en efterisolering af dit loft eller hulmur uden at frygte for din brandsikkerhed.

Du kan læse mere om efterisolering af loft og hulmur på dette link:http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os