Menu

Få en god pris på overstrygning af dit tag her!

Drypper det med vand i på dit loftsrum, så kan en overstrygning af dit tag løse problemet. Hvis man ikke gør noget ved et utæt tag i tide bliver det ofte en dyr pris at betale i sidste ende. Der kan gå råd og svamp i tagkonstruktionen, og en pris på en udbedring deraf løber op i anseelige summer. Med en overstrygning tætnes taget udefra med en fuge, der lægges mellem tagstenene. Tagstenen fejler for det meste ikke noget og derfor er udskiftning af taget ganske unødvendigt. En pris på en overstryging af et tag ligger sjældent på mere end 1/5 af en pris på et nyt tag , så der er mange penge at spare ved at få udført en overstrygning.

 

Overstrygning – lav pris og god holdbarhed.

Modsat et nyt tag kan en overstrygning som før nævnt laves til en lav pris. Selvom om denne pris er lav, så får du ikke desto mindre et tag der kan holde ofte 20 – 30 år endnu helt uden problemer. Vi udfører en overstrygning med en elastisk bitumen fugemasse – også kaldet kit. Kit har været anvendt til understrygning og overstrygning af tage i tæt ved 50 år og gennem alle disse år vist sine formidable evner til vedvarende at holde et tag tæt.  Med andre ord får du et holdbart og sundt tag langt ud i fremtiden til en lav pris med en overstrygning.

 

Pris, tilbud, besigtigelse?….kontakt os, hvis du har spørgsmål til overstrygning!

Ønsker du et tilbud, så kommer vi gerne ud og besigtiger dit tag, så vi kan beregne den rigtige pris derudfra. Dette er selvfølgelig både gratis og ganske uforpligtende. Vi kan også give dig en ca. pris på en overstrygning, hvis du blot mailer nogle billeder samt mål til os. Så kan vi udregne den nøjagtige pris bagefter, hvis du stadig er interesseret. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har sprøgsmål angående pris, overstrygning eller andet. Vi udfører naturligvis også understrygning at tage, i de tilfælde hvor det kan lade sig gøre, og ønsker du en pris på isolering af dit hus eller loft, nu hvor du er i gang, så klarer vi også det.

 

Kontakt os på telefon: 40516066 

Her kan du læse mere om overstrygning og understrygning: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Ønsker du også en pris på isolering, så kan du læse mere om isolering her: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os