Menu

Få et billigt tilbud på tagrenovering hos os!

Står du over for en tagrenovering, så er det værd at få et tilbud fra os! Når du skal vælge mellem en tagrenovering eller et nyt tag, så er det afgørende, at du får det rigtige tilbud på en tagrenovering. Skyldes din kommende tagrenovring f.eks. utætheder i dit tag eller undertag, så er der mange forskellige muligheder for at få det repareret. Vi udfører en tagrenovering med kit, som er en elastisk fugemasse. Denne kit påføres via enten en understrygning eller overstrygning af dit tag. En tagrenovering, hvor taget fuges med kit er en billig og holdbar løsning og er helt sikkert et tilbud, der er værd at overveje. Hvis du ikke allerede har hentet et tilbud hjem på at få pillet tagstenene ned og sat et nyt undertag op, så kan vi forsikre dig om, at denne løsning er væsentlig dyrere end en tagrenovering, hvor vi fuger med kit. Et sådant tilbud på nyt undertag løber næsten op i nærheden af et nyt tag, hvilket får rigtig mange til at vælge et nyt tag istedet, hvor det slet ikke er nødvendigt. Ligeledes er et tilbud på enten en overstrygning eller en understrygning med mørtel også mere bekostlig end med kit og resultatet er ikke noget nær så pænt. Et tilbud fra os på en tagrenovering løbet sjældent op i mere en 1/5 af prisen på et nyt tag, så der er mange penge at spare ved en tagrenovering, hvor taget fuges med kit.

 

Tilbud på tagrenovering – vi dækker hele Danmark!

Uanset om du er bosiddende i nordjylland eller nordsjælland, så laver vi gerne et tilbud på en tagrenovering til dig. I enkelte tilfælde kan vi lave et tilbud på baggrund af billeder, du kan sende pr. mail til os, men vi tager næsten altid ud til kunden og besigtiger taget, så vi er helt sikre på, at den typre tagrenovering, vi udfører, er den mest rentable for dig. Når vi laver et tilbud til dig, så sørger vi altid for at være konkurrencedygtige på prisen, men det er samtidig vigtigt for os, at dit tag bliver lavet ordentlig, og derfor er det en dyd for os at udføre et smukt og holdbart stykke arbejde frem for alt. Derfor kan du også trygt sige ja til et tilbud om at få udført en tagrenovering af os – vi holder altid vore aftaler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – det er gratis!

 

Vi har lang erfaring med tagrenovering!

Med over 20 års erfaring i understrygning og overstrygning af tage med kit, så kan du roligt tage mod et tilbud fra os. Vi ved, hvad vi har med at gøre og lever af alle de tilfredse kunder, der genenm tiden har taget mod et tilbud om en tagrenovering af os. Selve firmaet Esbjerg FugeTeknik har eksisteret siden 2004, hvor vi har specialiseret os i tagrenovering med fugning af tage med kit. Vi kan som de eneste i Danmark udføre en tagrenovering med fugning på selv meget høje bygninger. Fugning af dit tag med kit er en sikker og holbar løsning, der har været anvendt i snart 50 år. Kit er med andre ord særdeles velegnet til tagrenovering og løsner sig ikke på sigt ligesom mørtel ofte gør.

Kontakt os på telefon:40516066 og få et tilbud på en tagrenovering!

Du kan læse mere om den type tagreovering ,vi udfører, på dette link:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os