Menu

Få et godt tilbud på overstrygning af dit tag

En overstrygning af dit tag kan tætne det, så slagregn og fygesne ikke kan trænge ind og volde store skader på huset. I stedet for at udskrifte et ellers velfungerende tag, kan man med en overstrygning reparere det, så dit tag let kan holde 20 – 30 år endnu. Vælger du en overstrygning er der dermed også mange penge at spare i forhold til at investere i et nyt tag. Rundt regnet løber en overstrygning af et tag sjældent op i mere end 1/5 af prisen på et nyt tag. Benyt kontakt formularen eller ring på 40516066, så svarer vi gerne på spørgmål om overstrygning.

Overstrygning med bitumen kit giver det flotteste resultat!

Måske er du betænkelig ved at lade dit tag få en overstrygning, da en overstrygning udføres på ydersiden af dit tag. Mange frygter at ens tag bliver skamferet, da de måske tidligere er stødt på en overstrygning med mørtel, som ikke har tilført tagets udseenede noget særligt godt. Den gammeldags metode, hvor et tag får en overstrygning med mørtel er meget mere synligt på tagets overfalde kontra en overstrygning med bitumen kit. Resultatet på billedet nedenfor taler næsten for sig selv. Når vi laver en overstrygning med bitumen kit lægges fugen i en pæne linje langs tagstenens kant, så den nærmest kun øjnes, som en skygge fra tagstenen.

Her ses en overstrygning tæt på.

 

Her ses en overstrygning af et tag på lidt længere afstand.

 

En overstrygning af dit tag er en holdbar løsning!

Når vi anvender bitumen kit frem for mørtel, så er det ikke kun ud fra en æstetisk betragtning. Bitumen kit har også en bedre hæfteevne på sigt, da den langt bedre bevarer sin elastisitet end mørtel. Når dit tag bevæger sig en anelse på grund af vind og vejr, så er kitten bedre til at modstå dette. En overstrygning med mørtel ender ofte med, at man skal op og reparere på ens tag, da mørtel har en tendens til at revne. Så det ikke sjældent, at vi er ude for at udføre en overstrygning af et tag, der i sin tid fik en overtsrygning med mørtel, som nu er begyndt at løsne sig og falde af. Bitumen kit har været anvendt til understrygning og overstrygning af tage i snart 50 år og har hver gang vist sine formidable evner til at holde et tag tæt. Har du problemer med et utæt tag, så kan en overstrygning være den helt rigtige løsning for dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – det er ganske gratis!

 

Du kan læse mere om overstrygning og understrygning på dette link:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os