Menu

Få tætnet dit tag med en overstrygning og spar mange penge!

En overstrygning er en rigtig god løsning, hvis du døjer med et utæt tag. Ofte skyldes utætheder i tagfladen, at slagregn eller fygesne kan trænge ind mellem tagstenene. Når vi udfører en overstrygning lægger vi en fuge mellem dine tagsten, som hindrer gennemtrængning af vand og sne. Mange vælger at udskifte deres tag, hvor det slet ikke er nødvendigt. Tagstenen fejler som regel ikke noget, og taget kan dermed let repareres med en under- eller overstrygning. En overstrygning er en meget billigere løsning end udskiftning af et helt tag. For det meste ligger prisen på en overstrygning på rundt regnet 1/5 af prisen på et nyt tag.

 

Overstrygning – få et gratis tilbud

Overvejer du at få udført en overstrygning af dit tag, eller er du simpelthen i tvivl om, du skal investerer i et nyt tag, så tøv endelig ikke med at kontakte os – der er penge at spare ved en overstrygning! Vi vil hellere end gerne rådgive dig med hensyn til overstrygning og tilstanden af dit tag. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, så grundlaget for vores tilbud er reelt, og rådgivningen om overstrygning er korrekt. Ofte er en udskiftning af hele taget ikke et noget, der absolut er behov for, hvis en overstrygning kan udføres, så kan dit tag sagtens være velfungerende 20 – 30 år endnu.

 

En overstrygning er ikke særlig synligt – se her!

Fremkalder ordet overstrygning billeder af et tag skamferet med store samlinger af mørtel, så er den overstrygning, vi udfører slet ikke noget i den retning. Modsat den gammeldags metode med mørtel, så laves en overstrygning af os med kit. Kit kan være sort eller brunt og farven vælges efter dit tags farve. Når vi udfører en overstrygning på et rødt tag, så anvender vi en brun kit. Dette fungerer godt, da fugen vi lægger ved en overstrygning, blot ligner en lille skygge dannet af tagstenen. Med andre ord er en overstrygning slet ikke noget, der ødelægger dit tags udseende. Du kan se eksempler på dette nedenfor. Set på lidt afstand bemærker man nærmest ikke denne overstrygning. Hvis du gerne vil se eksempler på tage med overstrygning, så kontakt os, så sender vi nogle adresser med huse i nærheden af dig, som du kan køre forbi. Nogle gange har man behov for at se resultatet af en overstrygning, før man er helt sikker i sin sag.  

 

 

Overstrygning af k21 teglsten

 

 

Overstrygning – fugning med kit er fremtiden!

Som før nævnt så anvender vi ikke mørtel til en overstrygning, og det er der mange grunde til:

 

1.       En overstrygning med kit tager sig meget pænere ud end med mørtel.

2.       En overstrygning med kit går meget hurtigere og er derfor en billigere løsning end med mørtel.

3.       En overstrygning med kit holder længere, da kit er en elastisk masse, der ikke revner ligesom mørtel.

4.       En overstrygning med kit har vist sig at være en holdbar løsning, og anvendelsen af kit til tætning af tage har været brugt i snart 50 år.

 

Overstrygning – vi kommer i hele Danmark

Har du problemer med dit tag, så kommer vi gerne og ser på det uanset hvor i Danmark, du bor. Vi har udført mange under- og overstrygninger rundt omkring i Danmark og har mange års erfaring at trække på. Kontakt os på tlf: 40516066 eller mail: eft@esbjergfugeteknik.dk

Du kan læse mere om under- og overstrygning og den metode, vi anvender på dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os