Menu

Fugning af tag

Du bør virkelig overveje en fugning af dit tag, hvis der trænger vand eller sne ind. Utætheder i et tag kan skyldes et ødelagt undertag, eller at der simpelthen kan trænge vand ind mellem tagstenene. En fugning af et tag stopper for vandindtrængning, så der ikke udvikles råd og svamp i tagkonstruktionen. Ved fugning af et tag lægges der en fuge langs tagstenens kant. Til fugning bruges en elastisk Bitumen fugemasse også kaldet kit. Bitumen fugemasse er ideel til fugning af et tag, da det klæber rigtig godt og holder sin elasticitet mange år ud i fremtiden. Når vi udfører en fugning af et tag er det med andre ord en billig langtidsinvestering i et sundt tag.

 

Få et billigt tilbud på en fugning af dit tag!

Hvis du døjer med et utæt tag, så tøv ikke med at indhente et tilbud fra os. Det er blot at kontakte os på telefon 40516006 eller benytte kontaktformularen, så kan vi ud fra en samtale hurtigt afgøre om en fugning af dit tag kan lade sig gøre. Desuden besigtiger vi gerne dit tag og tager mål, så vi på baggrund deraf kan udfærdige et eksakt tilbud på en fugning af dit tag til dig. Vi er altid konkurrencedygtige på prisen, men aldrig mere end at vi kan stå inden for kvaliteten af hver fugning, vi udfører. Vi kører i hele Danmark, så uanset hvor du bor, så løser vi gerne dine tagproblemer med en fugning af dit tag.

 

En fugning af et tag kræver håndelag!

Vi trækker på mere end 20 års erfaring i udførelsen af en fugning. Derfor vil du også opleve et flot resultat, når vi laver en fugning af dit tag. Det kræver håndelag og teknik at lægge en pæn og jævn fuge. Vi er stolte af, at man næsten ikke kan se, vi har været der. Man skal faktisk forholdsvis tæt på for at kunne se en fugning af et tag på ydersiden – hvilket også benævnes overstrygning. Nedenfor ser du et billede af et fugning af et tag.

Fugning af et tag - set tæt på.

Her ses en fugning af et tag på lidt længere afstand, hvor halvdelen er fuget.

 

Du kan læse mere og fugning af tage på dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os