Menu

Fugning af tag

Hvis dit tag ikke holder tæt for slagregn og fygesne, så kan det på sigt skabe alvorlige følger for tagkonstruktion og hus. En fugning af et tag sikrer, at det er tæt, så der ikke opstår problemer med råd og svamp i hus og tagkonstruktion grundet fugt, der kan trænge ind. Vi udfører en fugning med kit, som klæber godt til et tag og holder sin elasticitet langt ud i fremtiden. Med en fugning af dit tag med kit – også kaldet Bitumen fugemasse – så løser du problemer med tagets utætheder billigt og langsigtet, da en fugning mindst holder 20 – 30 år. En fugning af et tag koster næsten aldrig mere end 1/5 af prisen på et nyt tag, så det kan virkelig godt betale sig at overveje fugning, som en løsning på dine tagproblemer.

 

Fugning af tag – vi dækker hele Danmark

Hvis du er i tvivl om, en fugning er den rette løsning for dig, så skal du ikke undlade at kontakte os uanset, hvor du bor i Danmark. Vi kører over hele landet og har f.ek.s udført en fugning af et tag både i Skagen og Hundested, så vi kommer vidt omkring! Når det gælder fugning af dit tag, så er vi altid skarpe med prisen. Vi har mange års erfaring med fugning af tage med kit, som gør os rutinerede og dygtige. En fugning af et tag er nemlig ikke bare en fugning af et tag! Der er forskel på, hvor flot fugen lægges og dermed også hvor synlig en fugning bliver. Dette er ekstra relevant, hvis der er tale om en overstrygning, hvor fugningen foregår på ydersiden af tagfladen. Vi har gennem mange år opøvet en rigtig god teknik, så fugning bliver både rigtig pæn og holdbar. Du kan se et eksempel på en fugning, hvor et tag er overstrøget på efterfølgende link. En fugning af et tag skal betragtes på nærmere hold for, at man bemærker den.

 

Her ses en fugning af et tag på ydersiden - også kaldet overstrygning.

Se en fugning af et tag!

Hvis du har brug for at se en fugning af et tag, hvilket måske kan have din interesse, hvis din fugning skal udføres udevendigt, så har du også mulighed for det. Du kan klikke dig ind på efterfølgende link og finde forskellige adresser, hvor vi har udført en fugning. Listen er kategoriseret efter postnumre, så det skulle være let at finde en fugning af et tag i nærheden af dig. Her kan du også se hvilke større projekter, vi har været hyret til med fugning af tage: http://esbjergfugeteknik.dk/referencer/

 

Fugning med kit har været testet i mange år!

I snart 50 år har man anvendt kit til fugning af tage. I starten var det fortrinsvist fugning på indersiden af tagfladen (undertsrygning), men også fugning med kit på tagets yderside (overstrygning) har været brugt i mange år. Modsat mørtel, så hæfter kit bedre på sigt. Som før nævnt består kit af en elastisk Bitumen fugemasse, som er meget sej og klæbrig. Den er formidabel til at modstå, de bevægelser der unægtelig er i en tagkonstruktion. Her har mørtel desværre en tendens til at begynde at løse sig og dermed falde af, som årene går. Det er ikke sjældent, vi reparerer en gammel understrygning eller overstrygning med mørtel, som vi banker af, hvorefter taget får en fugning med kit.  Hvorfor ikke vælge den rigtige løsning fra starten – en fugning med kit!

Kontakt os på telefon: 40516066 og få et uforpligtnede samt gratis tilbud på fugning af dit tag!

Du kan læse mere om fugning med kit og hvordan vi udfører arbejdet på dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os