Menu

Fugt i tagkonstruktion

Har du problemer med fugt i din tagkonstuktion, så kan der føre til både råd og skimmelsvamp. Dette kan have alvorlige følger for husets og din sundhedstilstand generelt. I sidste ende kan man risikere, at hele husets tagkonstruktion skal udskiftes på grund af følgeskaderne efter fugt. Med så alvorlige og bekostelig konsekvenser, så er det derfor vigtigt at reagere i tide på fugt i husets tagkonstruktion.

Fugt i tagkonstruktion – hvor kommer det fra?

Fugt i en tagkonstruktion kan komme både oppefra og nedefra. Kommer det nedefra skyldes det som ofte kondens, som hober sig op under din tagkonstruktion, fordi taget mangler udluftning. Hvis din fugt i husets tagkonstruktion derimod kommer oppefra, så skal årsagen nok nærmere findes i et utæt tag. Der kan være mange grunde til, at dit tag er utæt. Det kan komme fra rygningen, veluxvinduer eller vandindtrængningen mellem tagstenene. En god måde at tjekke, hvor fugt i din tagkonstruktion stammer fra, er at ligge pap/papir ud på loftet, så du kan se, hvor vandet drypper ned.

Vi kan hindre fugt i din tagkonstruktion.

Hvis fugt i din tagkonstruktion er opstået på baggrund af et utæt tag, så kan vi reparere det via enten en overstrygning eller en understrygning. Ví lægger en fuge som består af kit (en elastisk bitumen fugemasse), som hæfter rigtig godt og får dit tag til at slutte tæt mellemtagstenene, så der ikke kan kommer slagregn og fygesne ind. Hermed sikres dit tag mod fugt i dets tagkonstruktion. Når vi tætner et tag, ja så bliver det så tæt, at vi sætter udluftningskanaler i, hvis taget ikke allerede har monteret nogle. Det er for at forebygge, at der ikke opstår nye problemer med fugt i husets tagkonstruktion på grund af kondens.

Kontakt os på telefon 40516066 – vi dækker hele Danmark!

Slip af med fugt – få en billig fugning af dit tag!

En fugning af dit tag via enten overstrygning eller understrygning er meget billigere end at udskifte hele husets tagkonstruktion. Det løber sjældent op i mere end 1/5 af, hvad et nyt tag koster. Så der er mange penge at spare ved at lade dit tag enten overstryge eller understryge. Du er altid velkommen til at indhente et tilbud fra os, og vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag – det er helt gratis. Er du i tvivl om, hvorfra fugt i din tagkonstruktion er opstået, så tøv endelig ikke med at spørge os tilråds. Du kan kontakte os på telefon 40516066 eller benytte kontaktformularen.

Sikring mod fugt i tagkonstruktion… over- eller understrygning?

Om vi vælger at sikre din tagkonstruktion mod fugt via enten en overstrygning eller en understrygning afhænger af flere forhold f.eks. hvilke tagsten, der er på taget, om 1. sal er udnyttet til beboelse osv. Vi bruger en specialfremstillet maskine til at pumpe kitten ud til en fugepistol, og vi er de eneste i Danmark, der kan nå rigtige høje bygninger med vores 100 meter lange fugeslange. Du kan finde flere oplysninger om understrygning og overstrygning på dette link:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Se en overstrygning i nærheden af dig!

Har du brug for at se en overstrygning af dit tag, inden du selv overveje at forebygge fugt i husets tagkonstruktion med en overstrygning, så klik dig ind på vores referenceliste – her kan du finde et hus i nærheden af dig, der har fået udført en overstrygning af os – følg blot linket her: http://esbjergfugeteknik.dk/referencer/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os