Menu

Gammelt tegltag… over – eller understrygning kan løse tagets utætheder!

Er du træt af at bruge tid på et gammelt tegl tag, men ønsker du af forskellige årsager ikke at udskifte det, så er en over- eller understrygning helt ideel. Et gammelt tegltag har ofte en charme og patina, som ikke ses hos nyere tage, og det passer måske lige til dit hus. Med en over- eller understrygning kan du stadig beholde dit tegltag og kan det understryges, så vil en reparation slet ikke være synlig udefra. Du skal dog heller ikke fortvivle, hvis din tagetage er udnyttet, for så kan et gammelt tegltag også overstryges, hvilket ikke er særligt synligt. Set fra gadeniveau ligner en overstrygning af et gammelt tegltag ofte blot en skygge afgivet af de enkelte teglsten. Du kan se et billede af overstrygning af et gammelt tegltag her:

 

 

gammelt tegltag der er overstrøget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi henviser også gerne til nærliggende bygninger, der har fået udført en overstrygning, så kan du selv køre forbi og se, hvordan f.eks. et gammelt tegltag tager sig ud med en overstrygning. Kontakt os på tlf: 40516066 eller på mail eft@esbjergfugeteknik.dk og du vil høre nærmere.      

Behold et gammelt tegltag og spar mange penge!

Et nyt tag løber op i store summer, før man får set sig om. Ofte er det ganske unødvendigt at udskifte et helt gammelt tegltag. Nogle gange skal blot et par enkelte teglsten udskiftes samt taget over- eller understryges, så kan et gammelt tegltag holde tæt i 20 – 30 år endnu.  Uanset om dit tegltag kræver en overstrygning eller en understrygning, så er prisen på udførelsen væsentlig lavere end på at udskifte et gammelt tegltag med et nyt tegltag. Rundt regnet ligger en overstrygning eller en understrygning ca. på 1/5 af prisen på et nyt tag alt efter tagets størrelse og adgang til taget mv. Hvis du ønsker et tilbud på en over- eller understrygning af et gammelt tegltag eller en andet type tag, så kontakt os endelig. Vi besigtiger gerne et gammelt tegltag, før vi afgiver et uforpligtende tilbud – det er gratis!

 

Gammelt tegltag og gør det selv typen…se her!

Er du ikke bange for at tage fat og spare nogle penge, så kan du selv nedbringe udgifterne til f.eks. en understrygning af et gammelt tegltag. Hvis dit tegltag er understrøget med mørtel, som ikke virker mere, så skal det fjernes, inden vi kan udføre en understrygning af dit tegltag. Er der tale om et ødelagt undertag, så skal dette også skæres ned, før vi kan komme ordentlig til dit tegltag. Dette gør vi selvfølgelig gerne, men du kan naturligvis spare nogle penge ved at gøre det selv. Ofte er det jo ikke kun ens tegltag, der er gammelt, men flere ting på ens hus, der trænger til reparation eller udskiftning, så kan de sparede penge bruges der.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os