Menu

Isolering af hulmur

Oplever du det trækker ind eller at ydervæggene er kolde, så kan en isolering af din hulmur være en god ide. Der er faktisk rigtig mange penge at spare ved at få udført en isolering af husets hulmur, idet varmeforbruget sænkes væsentlig – så væsentlig at en isolering gerne har tjent sig selv hjem efter 1 – 3 år. Oven i hatten kan du tilmeld få et tilskud til din isolering, hvilket også hjælper lidt med på vejen. Der er altså mange gode grunde til at få udført en isolering. Er du i tvivl om din hulmur er korrekt isoleret, så kontakt os på telefon: 40516066. Vi kommer gerne ud og gennemgår din hulmur – det er ganske gratis!

Isolering giver bedre indeklima

En isolering af enten hulmur eller loft giver et bedre indeklima, da risko for kondens med svamp og råd til følge mindskes. Når din hulmur og dit loft er ordentligt isoleret undgår du også træk, som også er skidt for både helbred og især varmeregningen. Når du vælger en isolering med papir får du den fordel modsat isolering med bats, at papieret fylder alle hulrum ud, så der ikke opstår kuldebroer mellem rør, træ og andre konstruktioner. Anvendes der istedet isoleringsbats, så er det svært at få dem til at lægge lige så tæt som, når vi sprøjter papir- isolering ind. Desuden kan vi nøjes med at lave bitte små huller i din mur, som vi sprøjter isolering ind gennem. På den måde skamferes din mur mindst muligt. Faktisk er de huller, vi laver ikke større end, at de kan placeres i en fuge.

Isolering af hulmur

 

Fyld op med isolering og skru ned for fjernvarmen!

Vi har gennem årene haft mange kunder, som har fortalt om hvordan, der aldrig kunne blive mere end 17 – 18 grader i et rum, selvom om termostaten stod på sit højeste. Efter vi har været og udføre en isolering af deres hulmur og loft, så har de måtte skue ned for radiatorene. Det siger lidt om, hvor meget varme, der er forsvundet ud gennem husets hulmur og loft. Når det er blevet så populært at få efterisoleret sit hus i dag, så er det fordi, det godt kan betale sig. Tilmeld er du med til at nedbringe det globale energiforbug ved at mindske opvarmningen af dit hus. Ydermere består papir- isolering primært af genbrugspapir og klarer sig bedre, hvad angår brandsikkerhed, end f.eks. glasuld – så fordelene er mange! Du kan læse mere om isolering med papir ved at følge linket her: //esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

Benyt kontaktformularen eller ring på 40516066, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en isolering af din hulmur.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os