Menu

Isolering af loft

I mange huse er der al for lidt isolering på husets loft, og når varmen stiger op ad, så fortsætter den lige ud gennem taget. Med andre ord er der mange penge at spare på at få udført en isolering af dit loft, hvis der ikke er nok mm isolering på i forvejen. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på en isolering af dit loft – det er en investering, der hurtigt tjener sig hjem, og som du ikke fortryder!

Kontakt os på telefonnr: 40516066

Isolering af dit loft med papir – en ideel løsning!

Når du vælger papir til isolering af dit loft, så vælger du det bedste isoleringsprodukt. Vi kan let og hurtigt sprøjte isolering ud over dit loft, samtidig med at du får en isolering, der fordeler sig optilmalt. Det vil sige, at når vi sprøjter papir isolering ud af, så bliver alle små samlinger mellem rør og bygningskonstruktion fyldt helt ud. Dermed undgår du kuldebroer, hvilket er svære at undgå, når man f.eks. isolerer med bats.

Isolering med papir – et miljøvenligt valg.

Hvis du vælger at få isoleret dit loft med papir, så mindsker du dit varmeforbrug. ikke nok med, at du her bidrager til at sænke dit energiforbrug, så vælger du også et miljøvenligt produkt med papirisolering. 82 % af papirisolering består af genbrugspapir, og fremstillingen af papirisolering kræver mindre energi end andre gængse produkter til isolering. Så der er mange grønne grunde til at vælge isolering af dit loft med papir frem for andre isoleringsmaterialer.

Du kan læse mere om isolering med papir på dette link:http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os