Menu

Isolering Bilka

Nu rider vi i fællesskab med Bilka i front på den grønne isoleringsbølge og sætter hermed skub i at gøre de danske huse mere miljøvenlige. Det giver både dig og os nogle fordele! Vi er let tilgænglige for dig, så har du lige nogle spørgsmål, så få svar på dem, mens du får gjort dagens indkøb I Bilka. Du vil blive mødt af vores isolatør, som er særdeles fagkyndig på området. Desuden får du mulighed for at føle på papirisoleringen, få informationsmaterialer og meget mere. Sidst men ikke mindst, så får du 10% i rabat, hvis du bestiller en isolering af dit hus gennem vores isolatør i Bilka. Så der er mange gode grunde til at møde os i Bilka og vi er glade for at få mulighed for at møde dig og præsentere dig for et produkt, som vi mener er det bedste på markedet. Med andre ord mød op i Bilka og gør din bolig lidt grønnere med en isolering!

 10 % rabat på isolering i Bilka

Går du i tanker om at få udført en isolering af dit hus, så kan du som førnævnt få mere information om isolering og en rabat på 10 % ved ordrer gennem Bilka.  Så har du planer om at lægge vejen forbi Bilka, så hør lige om alle fordelene ved at få lavet en isolering af dit hus. Du kan træffe CBI-isolatører fra kl. 14 – 20 alle hverdage på stande i Bilka i hele uge 34 og 42. Vi starter allerede op fra søndag d. 19 august 2012, hvor du kan møde os fra kl. 12 – 17. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon 40516066 eller benytte konatktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Isolering & solceller – Bilka og vi kæmper for nedbringelsen af co2-udledning!

Det er nok ikke gået mange forbi, at Bilka længe har kørt præsentation og salg af solceller med stor succes. Faktisk har salget af solceller aldrig været så højt og med god grund. Denne succes håber vi også at kunne opnå med salg af isolering i Bilka, for de mange små grønne valg vi træffer, er det, der i sidste ende gør forskellen! Vi er stolte af i samarbejde med en stor og anerkendt butikskæde som Bilka at kunne udbrede viden om alle fordelene ved isolering med papir. Isolering er med til sænke udledning af co2 væsentligt og oven i hatten, så er der god økonomi i at få udført en isolering. Efter blot 1 – 3 år så har en isolering ofte tjent sig selv hjem ved den lavere varmeregning du vil blive mødt af for eftertiden. Og da hverken din pengepung eller naturen er en uudtømmelig kilde, så er en isolering virkelig en overvejelse værd!

Du kan læse mere om miljøvenlig isolering med papir på dette link: //esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os