Menu

Isolering loft – billig pris

Hvad enten det drejer sig om et nybyggeri eller et eksisterende loft, der mangler isolering, så er isolering med papir en billig løsning. Isolering med papir er både en ideel metode til isolering af loft samtidig med, at en pris på isolering med papir ligger i den lave ende. Fordelen ved isolering af dit loft med papir er, at den lægger sig som et kompakt lag over hele dit loft og slutter tæt om diverse rørføringer, tagkonstruktion mm. Dermed undgår du et loft, hvor der er hulrum i din isolering, som giver kuldebroer. Kontakt os og få en pris på en isolering af dit loft – det betaler sig – også på kort sigt.

Benyt kontaktformularen eller ring 40516066 – det er naturligvis gratis at få et tilbud på en isolering af dit loft!

Pris, opmåling mm… vi tjekker gerne dit loft for isolering!

Hvis du er i tvivl om, der er nok isolering på dit loft, så kommer vi gerne ud og besigtiger dit loft. Ofte kan det godt betale sig at investere i en isolering af husets loft, hvis der kun ligger få cm isolering. En pris på isolering af et loft er begrænset i forhold til den pris, vi betaler for at opvarme boligen i dag. Derfor er en isolering af et loft ofte tjent ind på 1 – 3 år, og derefter kan du kun mærke, at din boligopvarmning har fået en markant lavere pris – det er der fornuft i! Du behøver blot kontakte os via kontaktformularen eller ringe 40516066, så besigtiger vi dit loft og beregner en pris derudfra. Når vi besigtiger et loft og laver en pris på isolering, så er dette tilbud selvfølgelig gratis. 

Manglende isolering på loft – en pris miljøet betaler!

Hvad betyder det egentlig for dit hus og dig,at der mangler isolering på dit loft? Når et hus generelt mangler isolering hvad enten,det er i hulmuren eller på husets loft, så giver det ofte anledning til dårligere indeklima. Der opstår kuldebroer med mulighed for dannelse af kondens og fugt tilfølge. Manglende isolering af hulmur og loft betyder naturligvis også en højere pris for opvarmningen af dit bolig. En ting er, at det er belastende for din pengepung, men det er i høj grad også belastende for miljøet. Den pris miljøet betaler for et højt varmeforbrug er en stor co2 udledning og de begyndende klimaændringer, som registreres jorden rundt. Med andre ord – hvis du sætter pris på et sundt miljø, så er en isolering af loft og hulmur også værd at investere i.

Du kan bl.a. læse mere om papirisoleringens gode brandsikkerhed, den miljøvenlige fremstilling og deponering af det på følgende link. Her finder du alle oplysninger om isolering af loft og hulmur: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os