Menu

Isolering – pris m2

Skal du have udført en isolering af få m2 eller mange m2, så er vi klar til at løse opgaven for dig. Vi laver altid en billig pris, og hvis du gerne vil have et tilbud med en fast pris, så skal du blot kontakte os på telefon 40516066 eller benytte kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage med en pris til dig.

Pris på isolering – få et hurtigt overslag

Hvis du slet ikke har noget isolering på dit loft, og der skal fyldes 200 mm på, så kan du regne med en pris på selve isoleringen på ca. 90 kr + moms pr. m2. Denne pris er foruden hævning af gangbro mm. Hvis du vil vide sådan omtrent, hvad det vil koste at få dit hus isoleret, så er du altid velkommen til at kontakte os – det er helt gratis at få et tilbud og en pris på isolering fra os – ring 40516066. Hvis du har målt antallet af m2 op forinden, så kan vi hurtigt beregne en pris.

Isolering med papir – fylder dine m2 helt op!

Fordelen ved isolering med papir er, at alle m2 i hulmuren fyldes optimalt op, da isoleringen blæses ind til en kompakt masse, der slutter helt tæt og kommer ud i alle kroge og hjørner. Således undgår du at stå med flere m2 hulmur, der ikke kan isoleres ordentlig, fordi man ikke kan komme til. Hvis en isolering ikke slutter tæt, så opstår der kuldebroer, hvilket mindsker effekten af din isolering væsentlig. Så få fuld udbytte af din isolering på samtlige m2 og få det til en lav pris med papirisolering!

Du kan læse mere om alle fordelene ved isolering med papir nedenfor – det er både brandsikker og miljøvenlig: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os