Hvem er vi?

Esbjerg FugeTeknik er bosiddende i Esbjerg, men dækker hele Danmark. Vi har eksisteret siden 2004, hvor vi har udført fugning af tage for såvel store som små kunder. Udførelsen af vort arbejde bygger til gengæld på en erfaring inden for fugning, der ligger helt tilbage til 1981. Både anlæggets opbygning samt det rette håndelag for at udføre en flot fugning af et tag er skabt på baggrund af mange års erfaring inden for faget.

Specialfirma i generationer

Firmaets ejer, Kim Uffe Carstensen, er vokset op med fugning af tage. I en ung alder hjalp han i sine forældres daværende firma med fugning af tage og ”arvede” den rette teknik til at tætne tage, hvor andre firmaer må give op. Med et indgående kendskab til fugning af tage kan du være sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde, når du vælger Esbjerg FugeTeknik til at renovere dit tag.

understrygning

Her udfører vi en understrygning.

Hvad kan vi i Esbjerg Fugeteknik?

Vi kan først og fremmest udføre et stykke ordentlig håndværk, som holder, og hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Vi kan løse selv svære opgaver, hvor andre må give op. Med over 100 meter lange fugeslanger kan vi nå højder, andre fugefirmaer ikke kan klare. Dette skyldes vores specialfremstillede anlæg, som du kan læse mere om under menuen: ”Over- og understrygning”. Vi har fundet en specialteknik og udfører som de eneste i Danmark overstrygning af k21 tagsten med succes!

Du kan trygt handle med os!

Når du bestiller os til at udføre et stykke arbejde kan du være sikker på, at aftalerne bliver holdt, og du får lavet det, der står i tilbuddet. Vi sætter en ære i at være professionelle og have styr på aftaler samt økonomien. Derfor kan vi også med stolthed fremvise en mærkning som AAA-rating virksomhed. Hvis du ikke er bekendt med denne mærkning, betyder det kort sagt, at vi kan fremvise en yderst god økonomi og kreditværdighed, hvilket giver tryghed for dig som kunde. Vi har i alle de år, vi har eksisteret altid haft tilfredse kunder og en sund virksomhed!

Esbjerg FugeTeknik støtter lokalsporten

I Esbjerg FugeTeknik viser vi en interesse for det, der rører sig i samfundet.  For os er det en sport at udføre et stykke arbejde af høj standard samt opleve tilfredse og glade kunder. Ligesom vi brænder for vort arbejde, vil vi gerne i Esbjerg FugeTeknik støtte op om andre ildsjæle. Derfor yder vi støtte til forskellige formål og sponsorerer herunder særligt lokale foretagender samt lokalsporten!

Lige nu sponsorer vi:

 • Hjerrild Racing
 • Esbjerg Realskole Blækuglen

De seneste par år har vi sponsoreret:

 • Ribe-Esbjerg Herrehåndbold
 • IPA- nyt (Politiets nyhedsmagasin)
 • Muskelkraft (muskelsvindfonden)
 • Sponsorgaver til AAB’s julebanko for pensionister.
 • Sponsorgaver til Esbjerg Realskole
 • Sponsergaver til Esbjerg Ju-Jutsuklub
 • Team Rynkeby
 • 1924 EFB Fodbold Elite
 • EFB Ishockey