Menu

Løse tagsten? …tilbud på fugning af tag.

Døjer du med løse tagsten, der rykker sig eller sågar falder ned, når vinden rusker i tagfladen, så er en fugning af dit tag en rigtig god løsning. Med en fugning af dit tag, bindes løse tagsten sammen, så taget bliver til en sammenhængende flade. Vi lægger en fuge med en elastisk fugemasse, også kaldet kit, mellem falsene, så tagstenene bindes sammen. Hermed lukkes der også af for, at fygesne og slagregn kan trænge ind. Så med en fugning af løse tagsten får du både et tag, der bliver, hvor det skal, og som holder tæt langt ud i fremtiden.

Er du blevet mødt af nedfaldne tagsten fra dit tag eller holder det ikke tæt, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en fugning af dit tag –  det koster ikke noget. Ring 40516066 eller benyt kontaktformularen.

Løse tagsten, vandindtrængning – vi løser tagproblemer!

Manglende tagsten og vandindtrængning kan få katastrofale følger for husets sundhed, idet der kan opstå råd og svamp i tagkonstruktionen. Derfor er det vigtigt at tage affære i tide. Måske lader man stå til af frygt for, hvad et nyt tag kan løbe op i. Det bliver dyrere i sidste ende, og det er ærgerligt, når et nyt tag slet ikke er nødvendigt for at løse problemerne. Vi kan renovere dit tag, og det løber sjældent op i mere end 1/5 af prisen på et nyt tag, så få bugt med dine løse tagsten i tide!

Du kan læse mere om tætning af tage med kit, samt hvordan henholdsvis en overstrygning og understrygning udføres – følg blot dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os