Menu

Miljøvenlig isolering til grønne priser!

Når du overvejer at få udført en isolering af din bolig, så har du allerede taget et skridt i en mere miljøvenlig retning. Med en isolering udleder du mindre varme og dermed CO2 fra din bolig, og samtidig sparer du penge. Men hvorfor ikke vælge den mest miljøvenlige  isolering, nu hvor du er i gang – det koster nemlig ikke mere! Isolering med papir er særdeles miljøvenlig blandt andet fordi, det består af 85 % genbrugspapir og kræver mindre energi ved fremstilling end almindelig glasuld. Ønsker du et tilbud på en miljøvenlig isolering af dit hus, så kontakt os på tlf. 40516066 eller benyt kontaktformularen. 

 

Miljøvenlig isolering – gevinsten er lige om hjørnet!

Det kan godt betale sig at gøre noget aktivt for at få et mere miljøvenlig energiforbrug – gevinsten er nemlig lige om hjørnet. Efter blot 1 – 3 år har en isolering tjent sig selv hjem, og derefter kan du bare år efter år glæde dig over den lavere varmeregning og bedre indeklima, som en isolering af boligen også giver. I en tid hvor det næsten er blevet en hver mands eje at have et lille solcelleanlæg oppe på taget, så er der desværre mange, der ikke har fået øjnene op for, at mens en solcelleanlæg typisk tager fra 8 – 10 år og op efter om at tjene sig selv hjem, så mærker du allerede forskellen ved en korrekt isolering af din bolig efter få år. Besparelsen er lige foran dig, så hvorfor ikke gribe den?

 

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på en isolering af din bolig, så ring 40516066 eller benyt kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. 

Miljøvenlig isolering med papir – få alle fordelene!

Isolering er ikke bare isolering! Med papirisolering får du alle fordelene:

  1. Det er særdeles miljøvenlig og er CO2 neutralt!
  2. Det er behandlet således, at det er modstanddygtig over for brand.
  3. Det fordeler sig jævnt i hulmur og på loft, så der ikke opstår kuldebroer eller hulrum, hvor der mangler isolering.
  4. Isolering med papir er både let og effektivt – så du får en billig og ideel isolering af dit hus.
  5. Isolering af din hulmur med papir kræver kun et lille hul i fugen mellem murstenen, så husets facade berøres væsentlig mindre end ved andre isoleringsprodukter.
  6. Papirisolering indeholder ufarlige boresalte, som hæmmer væksten af svamp og skimmel, mens det samtidig holder skadedyr for døren.
  7. Isolering af din bolig giver bedre indeklima og mindsker støjgener.

Med andre ord er der mange fordele ved at vælge en miljøvenlig isolering med papir. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi isolerer henholdsvis hulmur og loft, så klik dig ind her: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

 

 

Papirisolering – et godkendt og miljøvenligt produkt!

Den papirisolering vi anvender er godkendt i Danmark, og vi har et godt samarbejde med vores leverandør – CBI Danmark, som er med til at sikre, at kvaliteten af papirisolering hele tiden er helt i top . Sagt på en anden måde så har du en garanti for, at det produkt, vi fylder i dine vægge og loft lever op til de danske krav, og at isoleringen af din bolig bliver udført på en korrekt måde. Vi har den rette uddannelse, der sikrer dig en ordentlig isolering, hvor hulmuren er fyldt helt op og ikke pletvis, som vi desværre oplever andre isolatører gøre. Så du kan trygt vælge os til at udføre en miljøvenlig isolering af dit hus – vi sætter en ære i at udføre et ordentlig stykke arbejde!

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os