Understryging med bitumenkit

Huller og revner i ens undertag er noget, der kan sætte bekymringerne igang. Huller kan betyde, at regn og sne kan trænge igennem dit undertag og forårsage store skader på dit tag og hus. Selv huller af mindre karakter kan betyde, at dit undertag ikke virker. Vandpåvirkning gennem små huller kan over tiden skabe råd og svamp i dit tag og have store skadelige følger. Derfor er det vigtig at reagere på huller i dit undetag og søge hjælp. Vi kan hjælpe dig med at få et tæt tag igen ved at fjerne dit undertag og erstattet det med en fugning mellem dine tagsten. Det er holdbar, prisvenlig og sikker løsning!

Tætning af huller med fugemase

Når dit undertag ikke længere fungerer p.g.a. huller og revner, så er det langt det letteste at fjerne det og fuge dit tag indefra. Med fugemasse lukker vi huller og revner mellem dine tagsten, så intet kan trænge ind. En sådan tætning af taget kaldes undertsrygning. Det udføres ved at lægge en klæbrig fugemasse kaldet bitumenkit langs tagstenens kant. Herved lukkes alle huller og et undertag er hermed overflødig.

Vi har udført utrolig mange understrygninger i gennem tiden med succes. Du kan se, hvor vi har udført en understrygning i nærheden af dig via vores referenceliste:

https://esbjergfugeteknik.dk/wp-content/uploads/2020/08/IMG_0986-undertag-1024×768.jpg

Vil du gerne vide mere om understrygning eller blive dine huller i dit undertag kvit, så læs mere på nedenstående link eller kontakt os på

mobil: 40516066 og få et uforpligtende tilbud.

Understrygning