Reparation af undertag indefra

En reparation af undertag indefra kan være nødvendigt, hvis dit undetag er ødelagt. Indefra kan du muligvis se huller i dit undertag, hvorigennem vand og sne kan trænge ind. En reparation er her nødvendig, da vand og sne kan skabe råd og svamp i tagkonstruktionen. Fugning at dit undertag er en prisvenlig og holdbar reparation indefra, så dit tag igen holder tæt.

Fugning af undertag indefra

Måske står du overfor nedenstående syn – et porøst, hullet undertag!

Et nyt undertag kræver bl.a. at alle tagsten tages ned, og det er en krævnede og dyr løsning. En reparation af dit undertag løses meget bedre og billigere med en fugning indefra – også kaldet understrygning. Dit undertag skæres ned og tagstenen blæses rene. Herefter består en sådan reparation i, at vi lægger en fuge mellem tagstenen indefra, så regn og fygesne ikke kan presses ind mellem tagstenen og forvolde skade. Det er en sikker måde at udføre en reparation på et utæt undertag, som har været anvendt i mange år. En fugning indefra gør et undertag overflødigt. Samtidig sikrer du også dit tag mod en fremtidig reparation efter nedblæste tagsten, da en fugning indefra binder din tagflade sammen, så tagsten har svært ved at løsne sig.

Du kan læse mere om understrygning på linket her

Har du spørgsmål, eller har du et undertag, som du gerne vil have efterset, så kontakt os endelig via kontaktformularen eller på mobil: 40516066.