Ring og få et tilbud

+45 40 51 60 66

Reparation af undertag indefra

Kan man udføre en reparation af sit undertag indefra. Hertil er svaret både ja og nej. Nej, fordi man ikke kan reparere det via tape eller andet, hvis man ønsker en holdbar løsning. Men også ja, fordi der er en løsning på et ødelagt undertag, som kan gøres indefra. Vi kan udføre en reparation af et undertag indefra ved at skære det ned og understryge taget. Via den metode bliver et undertag overflødigt og understrygningen holder dit tag tæt indefra.

Hvad koster en reparation af et tag?

Vælger du at få en understrygning af dit tag, vil en sådan reparation koste ca. 1/5 af prisen på et nyt tag. Med andre ord er der mange penge at spare ved en understrygning. Hvis du vælger at få et nyt undertag monteret, er det en stor omkostning. Alle tagsten skal pilles ned, idet et undertag ikke kan monteres indefra. Herefter monteres nye lægter samt det nye undertag, og alle tagsten skal lægges op igen. Denne metode koster let flere penge end et nyt tag, da alle tagsten nænsomt skal bæres op og ned. Med andre ord er en understrygning langt den billigste og letteste løsning, når en reparation af dit tag skal udføres.

Revnet og defekt undertag

Selvom dit undertag ikke er særlig gammelt, så oplever du måske alligevel, at det er revnet eller mørnet og hænger i laser ned fra dine lægter. Undertag er meget påvirkelig over for skiftende temperaturer og solens stråler. Derfor kan selv et forholdsvist nyt undertag vise sig at være defekt.

Her ses et billede af et revnet undertag.

En reparation af et undertag er som før omtalt ikke særlig holdbar modsat en understrygning. Enkelte typer af tagsten kan ikke tætnes via en understrygning indefra. Her er løsningen i stedet en overstrygning udefra.

Vil du vide mere om en overstrygning kan du klikke på linket her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *