logo wave

Når du vælger en tagrenovering skyldes dette ofte, at taget er utæt. Vi udfører tagrenovering med enten en overstrygning eller understrygning af dit tag. Det er en let og billig måde at klare en tagrenovering på, fremfor at pille taget ned og sætte nyt undertag op. En over- eller understrygning udføres via fugning med kit, som tætner mellem tagstene, så slagregn og fygesne ikke kan trænge ind. En fugning er en sikker løsning, når du står over for en tagrenovering. Fugning af tag har været anvendt i over 50 år og er desuden med til at holde dine tagsten på plads, når efterårets storme melder sig. Har du brug for råd med hensyn til en tagrenovering, så kontakt os på tlf: 40516066 eller benyt kontaktformularen.  

Tagrenovering- hvilken løsning skal jeg vælge?

Snakker du med en tømrer, vil han ofte råde dig til at få et nyt tag. Snakker du med en murer, vil han foreslå at få under- eller overstrøget dit tag med mørtel. Vi kommer med et tredje bud på en tagrenovering, og hvad er så det rigtige at gøre?

Vælger du tømren betyder en tagrenovering oftest et nyt tag. Dette er både dyrt, tidskrævende og for det meste unødvendigt. Tagstenene fejler sikkert ikke noget, mens undertaget er utæt. Muren vil udføre en tagrenovering med mørtel, som desværre har en begrænset levetid.  Mørtel er stiv og har det med at løsne sig med tiden og falde ned. Den har sværere ved at modstå de vejrudsving, tagfladen udsættes for. Vores løsning på en fornuftig tagrenovering er en fugning af dit tag med en specialudviklet fuge kaldet Bitumen kit. På få dage kan vi tætne dit tag, hvilket er en meget billigere løsning end et nyt tag og en pænere løsning en f.eks. en overstrygning med mørtel. Du kan læse mere om Bitumen kit i næste afsnit.

Tagrenovering med kit

Vi tilbyder en billig og enkelt løsning på tagrenovering. Når du vælger at få fuget dit tag med Bitumen kit, har du et resultat, som oftest forlænger dit tags levetid med 20 – 30 år. Kit er en ideel fugemasse, når det gælder tagrenovering. Den er klæbrig og hæfter derfor godt på dine tagsten. Ydermere beholder den sin elasticitet, så taget kan bevæge sig i forhold til vind og vejr. Den binder med andre ord tagfladen sammen, så en tagrenovering med kit betyder ikke kun et tæt, men også et stærkere tag langt ud i fremtiden. Vælger du en tagrenovering med kit, bliver resultatet heller ikke synligt ligesom med mørtel. Bitumen kit fåes i sort og brun og ligner kun en lille skygge på tagfladen, som man skal tæt på for at se, hvad det er. Du kan læse mere om tagrenovering med kit under følgende links. Ydermere kan du tjekke vores referenceliste og se et tag, vi har fuget i nærheden af dig.

Se referencer her

Læs med om understrygning her

Læs med om overstrygning her