Understrygning af cementtagsten

En typisk parcelhusvilla fra 1970 - og 80'erne blev opført med cementtagsten. Ofte blev cementtagsten lagt med armeret eller plastikundertag. Disse undertag har efterhånden udtjent deres levetid, og du kan blive mødt af ødelagt og revnet undertag, når du skal på loftet. Hvis du døjer med utætte cementtagsten grundet ødelagt undertag, så kan en understrygning være en billig og god løsning. 

Her ses et ødelagt undertag.
Her ses et ødelagt undertag.

 

Understrygning en langtidsholdbar løsning!

Vi har stor erfaring med understrygning af cementtagsten og kan levere en holdbar løsning. Vi skærer det ødelagte undertag ned og tætner dine cementtagsten med en understrygning. Fordelen ved en understrygning er, at du ikke behøver at nedtage dine cementtagsten for at lægge et nyt undertag. Vi lægger en fuge mellem dine cementtagsten, så slagregn og fygesne ikke kan trænge ind. Når vi udfører en understrygning fuger vi med en fugemasse kaldet kit. Den er klæbrig og beholder sin elasticitet, så dine cementtagsten kan arbejde. derved undgår du fugerne revner ligesom ved traditionel mørtelunderstrygning.

Understrygning af cementtagsten
Understrygning af cementtagsten

 

Du kan læse mere om understrygning på vores hjemmeside og har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på mobil: 40516066