Menu

Overstrygning af dit tegltag kan spare dig for et nyt!

Er der begyndende råd eller svamp i dine spær? Eller er der skjolder på loftet pga. vandindtrængning ved dit tegltag, så kan en overstrygning af dit tegltag holde det tæt. Fugt kan ødelægge mange ting ved dit hus, så det er med at tage affære i tide, hvis dit tegltag er utæt. Økonomien er ikke altid til et nyt tegltag, og så er overstrygning et rigtig fornuftigt valg.  Der er både mange penge at spare, og du undgår en masse byggerod i månedsvis, som et nyt tag ofte afstedkommer. En overstrygning af et tegltag ligger på ca. 1/5 af prisen på et nyt tegltag, så besparelsen er stor og ofte er det ganske unødvendigt at skille sig af med det eksisterende tegltag.

 

Gratis tilbud på overstrygning af dit tegltag

Har du et tegltag, der volder dig problemer, så lad os kigge på det. Vi har den rette ekspertise til at se om f.eks. en overstrygning kan afhjælpe tagets utætheder. Vi har omkring 20 års erfaring med under- og overstrygning af tage – ligefra en skummet betonsten til et ældre tegltag, så vi ved hvilken løsning, der er bedst for dig på sigt. Hvis du ønsker et besøg af os, så kontakt os på tlf: 40516066. Vi dækker hele Danmark med under – og overstrygning af tage. Når du får et tilbud på f.eks. en overstrygning af os, er det selvfølgelig både gratis og ganske uforpligtende.

 

Mange forskellige typer tegltag kan repareres med overstrygning!

Har du et tegltag eller en skummet betonsten, så kan dit tag let tætnes med en overstrygning. Hvis din betonsten ikke er skummet, så kan den ikke repareres med en overstrygning, men skal understryges. Uanset hvilket type tag du har, så lad os kigge på det, så kan vi hurtigt vurdere, om det kan tætnes med en understrygning eller en overstrygning. Har dit tegltag et par enkelte teglsten, der er revnet, så kan vi også sagtens udskifte disse.

 

Overstrygning af tegltag med kit – en holdbar løsning!

Kit er et rigtig godt materiale til anvendelse ved overstrygning. Det hæfter godt og holder sin elasticitet mange år frem. Hvis dit tegltag allerede har fået en overstrygning med mørtel, så har du måske på nuværende tidspunkt oplevet problemer med, at mørtlen revner eller løsner sig, og nu står du igen med et utæt tegltag. Kit har været brugt til reparation at tegltage i snart 50 år og har herunder vist sine fortræffelige evner til at holde tegltag og andre typer tag tætte i rigtig mange år. Du vil med andre ord ikke opleve lignende problemer, som med mørtel, hvis du vælger en under- eller overstrygning med kit.  

 

Du kan læse mere om under- og overstrygning på linket her og se billeder af en overstrygning: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os