Menu

Overstrygning af skummet betonsten gør taget tæt!

Trænger der vand ind mellem dine betonsten, selvom de er skummet, så kan en overstrygning løse problemet. Hvis en betonsten er skummet bagpå, så kan dette skum med tiden få den modsatte effekt end først tiltænkt. Når først skummet bliver mættet med vand, så agerer det ligesom en svamp. Derfor ender et tag med skummet betonsten ofte med at være utæt, fordi skummet står over drypper, fordi det er mættet med vand, der trænger ind mellem dine betonsten udefra. Det er meget uheldig situation, som kan løses ved at få udført en overstygning af dine betonsten udefra. En overstrygning med kit på dine betonsten lukker af mellem falsene, så vandet mm. slet ikke når ind til skummet.

 

Spar et nyt tag og lad os reparere dit tag med skummet betonsten!

Det er en meget billigere løsning af få repareret dine betonsten, som er skummet bagpå. Ofte er der intet galt med selve dine betonsten, og så er det spild af penge at skille sig af med dit tag. En overstrygning af et tag med skummet betonsten koster ca. 1/5 af prisen for et nyt tag, og når dine betonsten først er tætnet med en overstrygning kan de meget sandsynlig holde 20 – 30 år endnu. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud! Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, for at se om det er skummet på dine betonsten, som er skyld i problemerne, eller om årsagen skal findes et helt andet sted – det er ganske gratis!

 

Overstrygning af betonsten med kit giver et flot resultat!

En overstrygning kan måske afskrække nogen fra at beholde det gamle ellers velfungrende betonstenstag. Det er der nu ingen grund til. En overstrygning med kit kommer blot til at ligne en skygge fra dine betonsten, når du ser det på lidt afstand f. eks gadeniveau. Så en overstygning med kit er ikke noget nær det samme som den traditionelle overstrygning med mørtel, der nærmest skriger ud fra tagfladen. Følg dettet link, så kan du se billeder af tag med overstrygning med kit: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

 

 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os