Menu

Papirisolering Bilka

Vi  lancherer nu i samarbejde med vores isoleringsleverandør, CBI og Bilka, at du kan bestille din isolering af dit hus på en let måde. Det eneste du skal gøre er at møde os personligt i Bilka eller benytte den stander, som vores leverandør af papirisolering har stilt op. Med få oplysninger om bredden og højden på dit hus, så er du allerede langt i at beregne, hvad en papirisolering af dit hus vil koste. OG der er er penge at spare! For det første få du 10 % rabat på ordren, hvis du bestiller den i Bilka, for det andet så kommer den store økonomiske gevinst på sigt, når varmeregningen mindskes væsentligt. Mød os i Bilka i ugerne 34 og 42 samt uge 2 (2013), og få mere information om papirisolering – det er både uforpligtende og gratis!

I uge 34 kan du møde os ved standeren i Bilka Esbjerg:

mandag – fredag kl. 14 – 20

lørdag kl. 12 – 18

Spar penge og bestil papirisolering i Bilka

Papirisolering er virkelig en god økonomisk investering samtidig med du investerer i din og min fremtid.  Når du får udført en papirisolering er du nemlig med til at sænke co2-udslippet til gavn for os alle. Efter blot 1 – 3 år har en papirsiolering tjent sig selv hjem, og derefter kan du kun glæde dig over hvert år, du sparer penge på varmeregning. Undlad at fyre for fuglene og fyr istedet op for de fornøjelser, du får råd til i budgettet, når dit hus har fået en papirisolering.

CBI -isolatører overalt i Bilka

Uanset hvor du bor i landet, så kan du møde CBI – isolatører i Bilka med denne landsdækkende kampagne. CBI er en anerkendt leverandør af papirisolering, og du kan være sikker på at få et godt isoleringpordukt med en høj U-værdi. Papirisolring er både let at arbejde med og er perfekt til efterisolering af både hulmur og loft. Dette er vi ikke de eneste, der har fået øjnene op for. Mens Bilka længe har haft fokus på salg af solceller stiller de nu for alvor skarpt på et grønt energimiljø i Danmark. Derfor er vi stolte af i samarbejde med Bilka at kunne præsentere et både billigt og godt produkt til vore kunder.

Har du spørgsmål til papirisolering, eller hvordan du kan møde os i Bilka, så kontakt os på telefon: 40516066 eller benyt kontaktformularen.     

Du kan også læse mere om papirisolering på dettte link: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os