Menu

Pris på nyt tag

Leder du efter en god pris på et nyt tag, så kan vi give dig en endnu bedre pris på renoveringen af det gamle tag. Hvis du søger efter en pris på et nyt tag, fordi dit nuværende tag er utæt, så kan dette problem sagtens løses og til en pris, der ligger langt under prisen på et nyt tag. Med enten en overstrygning eller en understrygning kan dit tag tætnes og dette med en metode, hvor dit tag bibeholder sit pæne udseende. Få en billig pris på en renovering af dit tag og undlad at koste mange penge på et nyt tag.

Drop et nyt tag og få tætnet det gamle til en lav pris

En renovering med enten en overstrygning eller en understrygning af dit tag koster sjældent mere end 1/5 af den pris, du vil skulle give for et nyt tag. Ofte fejler tagstenene på dit tag ikke noget. Hvis dit tag er utæt skyldes det snarere, at der kan trænge vand ind mellem tagstenene eller at undertaget ikke fungerer længere. Uanset hvilken årsag der ligger  til grund for, at du lige nu er på udkig efter en pris på et nyt tag, så bør du overveje en renovering istedet – du sparer penge og skåner miljøet!

Holbart, tæt tag til en lav pris

Selvom dit tag har mange år på bagen, så er det i de fleste tilfælde ikke nødvendigt at skifte til et nyt tag. Et tag kan holde rigtig mange år, hvis det vedligeholdes og tagkonstruktionen holdes fri for fugt. En overstrygning eller understrygning udføres ved at lægge en fuge mellem tagstenene på enten oversiden eller undersiden af dit tag. Modsat den ældre metode, hvor man fyldte mørtel mellem tagstenene, så anvender vi i dag kit, hvilket giver et langt mere holdbart og pænere resultat. Invester i overstrygning eller understrygning med kit og pris dig lykkelig for, at du ikke med jævne mellemrum skal fjerne nedfalden mørtel på loftet og foretage småreparationer af din mørtelunderstrygning. Når vi fuger med kit, holder et tag gerne 20 – 30 år endnu. Med andre ord er investringen i et nyt tag ofte ikke en nødvendighed.

Kontakt os og få en billig pris på en fugning af dit tag med kit – ring 40516066!

Jamen, et nyt tag ser jo flot ud….

Ja, det er rigtig, men ofrer du blot lidt ekstra penge på at få renset dit tag for alger og eventuelt en maling af dit tag, så har du pludselig et tag, der ser ganske nyt ud, men til en pris, hvor der er langt op til den pris et nyt tag koster. Ønsker du at få et tilbud på at få malet dit tag eller givet det en omgang algedrab, så har vi samarbejdspartnere, vi varmt kan anbefale – kontakt os og hør nærmere på telefon: 40516066. Får du udført en understrygning af os, så vil det jo ikke være synligt udefra. En overstrygning laves imidlertid udefra, men det er slet ikke så synligt, som du måske skulle frygte. Faktisk ligner en overstrygning blot en skygge fra tagstenene.

Du kan se billeder af et overstrøget tag og læse mere om understrygning og overstrygning her: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Nyt tag eller renovering?

Er du i tvivl om, du skal ofre penge på et nyt tag eller få os til at reparere dit gamle, så kontakt os. Vi udfører ikke fugning på et tag, hvis vi ikke mener, det kan betale sig for dig – der er vi meget ærlige! Glade og tilfredse kunder har holdt hjulene i gang i vores firma i alle år, og der skal helt klart være en økonomisk gevinst for dig, hvis du skal fravælge at investere i et nyt tag og lade os tætne det gamle tag. Vi har over 20 års erfaring med fugning af tage og er førende specialster på området, så du kan trygt få os til at kigge på dit tag – det er ganske gratis og uforpligtende.

Ønsker du at få os til at besigtige dit tag og evt. få et tilbud, så kontakt os via kontaktformularen eller på telefon 40516066 – det er helt gratis! 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os