Menu

Problemer med diffusionsåbent undertag

Selv om et diffusionsåbent undertag måske ikke har ligget så mange år, så kan det godt give dig problemer. Diffusionsåbent undertag kan sagtens gå i stykker eller give store støjgener, hvis det ikke er blevet opsat korrekt. Desuden har det desværre også en tendens til at mørne med tiden, og så er det ikke længere modstandsdygtig over for vind og vejr. Vi kan fjerne et diffusionsåbent undertag og understryge eller overstryge dit tag med kit. Dette giver både et holdbart resultat og er en billig måde at få et tæt tag på igen. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på telefon: 40516066. Vi kommer også gerne ud og måler dit tag op – det er naturligvis gratis! 

 

Tilbud på understrygning med eller uden nedskæring af diffusionsåbent undertag

Når vi reparerer et tag med diffusionsåbent undertag, så tilbyder vi selvfølgelig at skære dette ned inden vi f.eks. understryger dit tag, men vil du gerne spare lidt penge, så kan du også selv vælge at nedskære dit undertag. Har du spørgsmål angående diffusionsåbent undertag eller vil du vide mere om priser mm., så kontakt os enten via kontaktformularen eller ring 40516066, så svarer vi gerne på spørgsmål.

Du kan læse mere om det specialfremstillede anlæg, vi bruger, samt hvordan henholdsvis en overstrygning og understrygning udføres – følg blot dette link:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os