Menu

Problemer med mørnet undertag

Bedst som man tror, man er helgarderet med en forholdvist nyt tag med undertag, så kan man blive mødt af et mørnet undertag, når man begiver sig op på husets loft. Mange af de typer undertag, der har været anvendt, også i de senere år, har svært ved at modstå de temperaturudsving, der findes på på et loft i løbet af et året. Derfor kan du sagtens stå med et mørnet undertag, selvom om det desværre ikke er specielt gammelt. Når dit undertag er mørnet, holder det ikke tæt, og således kan både slagregn og fygesne trænge ind på loftsrummet og anrette stor skade.

Få tæt tag og fjernet dit mørnet undertag billigt!

Der er heldigvis gode råd at hente, når du står over for et mørnet undertag og vandindtrængning på loftet. Vi kan nemlig tætne dig tag med en understrygning, så du slet ikke behøver noget undertag. Så frygt ikke hele dit tag skal udskiftes på grund et mørnet undertag, for vi har løsningen. Den metode, vi anvender til at tæt et tag med, afviger noget fra den noget ældre metode med mørtelunderstrygning, som du måske er bekendt med. Vi anvender en elastisk fugemasse (kit), som lægges mellem tagstenene, så vand mm. hindres i at trænge ind gennem tagfladen. På den måde behøver du ikke få pillet dine tagsten ned for at få monteret et nyt undertag med frygt for, at dette også går hen og bliver mørnet.

Slut med mørnet undertag – en understrygning holder!

Hvis du ikke vil opleve problemer med et mørnet undertag igen, så er en understrygning med kit en ideel løsning. Understrygning med kit er en metode, som har været brugt i over 50 år, og den har vist sig mere holdbar end en understrygning med mørtel. Da mørtel ikke har samme elasticitet, så løsner den sig fra tagstenene med tiden grundet de naturlige bevægelser, der er i en tagkonstruktion. Det er hverken glædeligt at blive mødt af et mørnet undertag eller nedfalden mørtel, når man er en tur på loftet. Med en understrygning med kit vil dit tag holde tæt rigtig mange år ud i fremtiden!

Gratis tilbud på nedskæring af undertag og understrygning.

Har du et mørnet undertag eller blot et utæt tag, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag samt giver dig et tilbud på en renovering af dit tag – det er helt gratis! En understrygning løber næsten aldrig op i mere end 1/5 af prisen på et nyt tag, så der er mange penge at spare. Vil du gerne spare endnu mere, så kan du f.eks. selv skære dit mørnet undertag ned, så trækker vi det fra i prisen. Hvis du gerne vil have en hurtig ca. pris på en understrygning, så mail nogle billeder af dit tag både indefra og udefra, så kan vi hurtigt give en rimelig nøjagtig pris på en understrygning af dit tag. Vi sender selvfølgelig et eksakt tilbud efterfølgende, hvis du er interesseret.

Få et gratis tilbud – benyt kontaktformularen eller ring: 40516066 – vi dækker hele Danmark!

Vil du vide mere om understrygning af tag med kit, så læs mere på linket her:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Hvis du også har brug for en efterisolering af dit loft, så udfører vi også isolering med papir. Vi giver naturligvis rabat, hvis du både skal have ordnet dit tag samt isoleret dit loft eller hulmur.

Du kan læse mere om alle fordelene ved isolering med papir her:http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os