Menu

Problemer med nedbrudt undertag?

Har et besøg på loftet vakt stor bekymring, så er der gode råd at hente her! Måske har dit undertag ikke så mange år på bagen, og alligevel er det allerede nedbrudt. Årsagen kan være mange, men heldigvis findes der en løsning på problemet, som ikke vælter jeres økonomi. Selvom dit undertag er nedbrudt behøver du nemlig ikke splitte hele tagkonstruktionen ad for at sætte et nyt undertag op – en understrygning kan nemlig løse problemet. Vi udfører såvel understrygning og overstrygning af tage  til absolut konkurrencedygtige priser, og det er en løsning, der holder modsat et nyt undertag, som igen kan blive nedbrudt. Kontakt os på tlf: 40516066, så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud! 

 

 Laser og pjalter… nedbrudt undertag.

Selvom et nedbrudt undertag hænger i laser, så behøver det ikke lede til den store dramatik i hjemmet. Vi kan fjerne et nedbrudt undertag og udføre en understrygning af dit tag i løbet af en enkelt eller få dage. Med andre ord kan du passe dine daglige gøremål uden at blive generet af os i lang tid, for selvom om vi er flinke, så er det jo rart at være i sit eget hjem uforstyrret. En nedskæring af et nedbrudt undertag sámt en understrygning løbet endvidere sjældent op i mere end 1/5 af prisen på et nyt tag, så du undgår også at økonomien hænger i laser.

Få et gratis tilbud – ring 40516066 eller benyt vores kontaktformular.

 

En understrygning erstatter et undertag

Med et nedbrudt undertag, så holder din tagkonstruktion ikke længere tæt, når først regn og rusk for alvor tager fat. En understrygning tætner dit tag således, at et undertag er overflødigt. Med en specialfremstillet fugemasse kaldet kit, lægger vi en fuge mellem tagstenene, så de både bindes sammen og holder tæt. Desuden monterer vi udluftningkanaler, hvis taget ikke har sådanne i forvejen. Det er for at skabe ventilation, så der ikke dannes kondens i tagrummet. Den metode, vi anvender, har eksisteret i snart 50 år og har vist sig fortrinlig til at holde et tag tæt. Modsat den ældre metode med understrygning med mørtel, så beholder den fugemasse, vi anvender, sin elastiske evne. Således du ikke efter et nedbrudt undertag oplever en revnet mørtelunderstrygning.

Hvis du vil læse mere om understrygning, så klik her:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Er du også interesseret i en efterisolering af dit loft, så har vi også stor ekspertise inden for isolering – så læs mere om dette her: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os