Menu

Renovering af tag

Har du opdaget utætheder ved dit tag, så er det en god ide at få en renovering af dit tag før skadernes omfang breder sig. Et utæt tag kan være skyld i råd- samt svampeangreb i både hus og tagkonstruktion, og så er en renovering af din tagflade at fortrække frem for en hel husrenovering. Vi kan udføre en renovering af et utæt tag med enten en overstrygning eller en understrygning  af dit tag. Den type renovering, vi tilbyder, afhænger af hvilken type tagsten dit tag består af samt adgangsforhold til tagfladen mm.  Der er mange penge at spare ved en renovering af dit tag med enten en overstrygning eller en understrygning. Det koster sjældent mere end en 1/5 af prisen på et nyt tag, og når vi udfører en renovering af et tag, så har man et rigtig godt tag mindst 20 – 30 år ud i fremtiden.

Kontakt os på  40516066 og få et uforpligtende tilbud på en renovering af dit tag – det betaler sig på sigt!

Vælg en holdbar løsning – lad os om renovering af dit tag!

Når vi udfører en renovering af et tag, så lægger vi en fuge langs tagstenens kant. Med andre ord sørger vi for, at der lukkes tæt mellem tagstenene, så slagregn og fygesne ikke kan trænge ind.  Til renovering af et tag anvender vi en elastisk bitumen fugemasse, som har været anvendt i snart 50 år til dette formål.  Denne fugemasse kaldes også kit og er yderst holdbar, idet den bevarer sin elasticitet rigtig godt. Du har måske hørt om eller selv tidligere fået en renovering af dit tag med f.eks. en understrygning med mørtel. Renovering af et tag med mørtel har været anvendt i utrolig mange år, men med varierende resultat. Mørtel har svært ved at modstå tagets bevægelser, da den ikke har samme elasticitet som kit, og derfor begynder mørtel ofte med tiden at løse sig og falde ned. Med en mørtelunderstrygning skal du med jævne mellemrum op os selv – eller betale dig fra at andre skal gå dit tag efter og udføre en renovering af mørtelunderstrygningen, der hvor den er faldt af. Det vil du ikke opleve med en renovering af dit tag med bitumen fugemasse (kit). Den seje klæbrige masse hæfter ualmindeligt godt til et tag, og derfor holder vores type renovering rigtig godt.

 

 

Vi har ekspertisen, når det gælder renovering af dit tag!

Med over 20 år erfaring i renovering af tage med fugning med kit, så kan du være sikker på, at vi ved, hvad vi gør. Vi er en mindre virksomhed, der har specialiseret os i renovering af tage med bitumen fugemasse og har det nødvendige specialfremstillede udstyr til at udføre denne type reovering af et tag. Som de eneste i Danmark kan vi nå meget høje bygning, der trænger til en renovering af sit tag. Med en slange der kan blive op til 100 m lang og et særligt hydraulik-pumpesystem, så kan vi stå for renovering af et tag i mange meters højde. Du kan læse mere om den metode, vi anvender til renovering af et utæt tag på dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Vil du læse mere om vores firma, så klik dig ind her: http://esbjergfugeteknik.dk/hvem-er-vi/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os