Menu

Revnet undertag kan repareres med en understrygning!

Mange undertag af mærkerne som Monafol, Tyvek eller Interproff kan med tiden begynde at få revner. Det skyldes, at undertag bliver udsat for store temperaturudsving i løbet af et år, og det kan være med til at nedbryde et undertag, så det ikke længere er så modstanddygtigt over for vind og vejr. Dette er ofte årsag til et revnet og hullet undertag. Derfor har vi gennem årene også stødt på flere undertag med revner hos mærkerne Monafol, Tyvek og Interproff. Når et undertag er revnet holder det åbenlyst ikke tæt, og derfor kan fygesne og slagregn trænge ind til loftsrummet og anrettet stor skade der. Heldigvis er der en god og billig løsning på en udbedring af revnet undertag – nemlig en understrygning!

 

Sådan kan et revnet undertag se ud.

 

 

 

Få udbedret et revnet undertag billigt med en understrygning!

Når du opdager, at dit undertag er revnet, så melder bekymringerne om røde tal på husholdningsbugettet sig hurtigt, men der er nu ikke grund til at falde helt ned af stolen. Måske har du en forestilling om, at et revnet undertag betyder, at hele taget skal af, og et nyt undertag skal sættes op, hvilket nærmer sig prisen på et helt nyt tag. Dette er nu slet ikke nødvendigt, da en understrygning kan tætne dit tag, så du slet ikke behøver have et undertag. Vi skærer et revnet undertag ned og lægger en fuge med en elastisk fugemasse mellem tagstenene, så de slutter tæt. Desuden monterer vi udluftningskanaler, hvis dit tag ikke allerede har nogle sådanne, så der ikke dannes kondens indvendigt. Både nedskæring af et revnet undertag, fugning og udluftningskanaler løber sjældent op i mere end 1/5 af prisen på et nyt tag. Med andre ord kan en understrygning godt betale sig, hvis du døjer med et revnet undertag.

 

Få pris på en understrygning – det er uforpligtende!

Er du tvivl om dit undertag med revner skal erstattes med en understrygning, så kontakt os. Vi kommer gerne ud og besigtiger et revnet undertag samt laver et tilbud til dig. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende! Alt efter hvilken type tagsten du har, anbefaler vi henholdvis en understrygning eller en overstrygning. Det er kun i meget sjældne tilfælde, hvor vi ikke kan udbedre et revnet undertag med enten en understrygning eller en ovestrygning. Ring eller skriv til os, så kan vi hurtigt give dig et overslagspris på at blive kvit med de problemer et revnet undertag volder!

 

Kontakt os på telefon 40516066 eller benyt kontaktformularen – vi dækker hele Danmark!

Du kan læse mere om understrygning og overstrygning på dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Går du i tanker om at få isoleret dit loft eller hulmur, nu når du er igang, så kan vi også sagtens klare det til en fordelagtigt pris. Isolering med miljøvenlig og brandsikker papir kan du læsre mere om her: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os