Menu

Skummet tag kan føre til råd og svamp!

I 1970’erne blev resultatet ofte skummet tag i stedet for en understrygning, når taget var udtæt. Skummet tag var selvfølgelig billigere løsning end en understrygning, men det var desværre lidt ligesom at tisse i bukserne for at holde varmen. Når et tag er skummet, stopper det umiddelbart for vandindtrængning, men det har den modsatte effekt på sigt. Stille og roligt suger skummet fugt til sig, og når det efterhånden er mættet med vand, så fungerer det ligesom en svamp, der begynder at stå og dryppe. Et skummet tag har desværre i mange tilfælde ført til råd og svamp i tagkonstruktionen og en efterfølgende omsiggribende renovering af tagkonstruktionen.

Vi forhindrer skummet i at suge fugt – få et gratis tilbud på en overstrygning af dit tag!

For at undgå, at du får samme oplevelse med et skummet tag, så tilbyder vi en overstrygning af dit tag, så skummet ikke længere kan stå og trække fugt ind udefra. Når vi overstryger et skummet tag, så lukker vi af med en fuge udefra, der lægges lang tagstenens kant. Vi anvender en elastisk bitumen fugemasse til en overstrygning, som har en rigtig god holdbarhed og bevarer sin hæfteevne på et tag mange år ud i fremtiden. Modsat ved et skummet tag vil du ikke opleve at bitumen fugemasse suger fugt til sig. Bitumen fugemasse – også kaldet kit – har været anvendt i snart 50 år til understrygning og overstrygning af tage og har i alle disse år vist sig særdeles velegnet til at tætne f.eks. et skummet tag.

 

Vi renoverer skummet tag i hele Danmark!

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, hvis skummet volder dig problemer. Vi har udført overstrygning af tage rundt omkring i hele Danmark og kommer også gerne ud til dig, selv om du er bosiddende langt fra Esbjerg.  Det er både gratis og uforpligtende! Du kan læse mere om overstygning af tag med bitumen kit på efterfølgende link og se billedeksempler på en overstrygning af et tag. Vi sætter en ære i at udføre et flot stykke arbejde, så en overstrygning bliver mindst synligt på tagfladen, og man skal faktisk ret tæt på for at bemærke, at et tag er overstrøget med bitumen fugemasse.

Har du problemer med et skummet tag eller anden form for vandindtrængning ved dit tag, så kontakt os på telefon: 40516066 eller benyt kontaktformularen.

 

På dette link finder du mere information overstrygning, som bl.a. kan tætne et skummet tag: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os