Menu

Tagrenovering i Esbjerg

Søger du efter tagrenovering og er du bosiddende i eller i omegn af Esbjerg, så kig her! Vi er et firma beliggende i Esbjerg, som har specialiseret os i tagrenovering med fugning. Når vi udfører en tagrenovering, så drejer det sig om udbedring af utætte tage. En sådan tagrenovering består i at lægge en fuge med en elastisk masse (kaldet kit) mellem tagstenene. Kit holder sig elastisk og klæbende langt ud i fremtiden, så den tagrenovering, vi udfører, holder i rigtig mange år. Kontakt os på telefon 40516066 og få et gratis tilbud!

Esbjerg Fugeteknik – et respekteret firma!

Når man skal i gang med en større omgang, som en tagrenovering jo er, så er det vigtig at kunne stole på det firma, man vælger til at løse opgaven. I Esbjerg Fugeteknik sætter vi en ære i at udføre et godt stykke arbejde, da mange af de nye kunder, vi får, henvender sig på baggrund af anbefalinger fra andre kunder. Med andre ord lever vi af både tilfredse kunder samt en metode til tagrenovering, der både er holdbar og økonomisk fordelagtig.

Beliggende i esbjerg, men kører i hele Danmark!

Selvom vi er bosiddende i Esbjerg, så udfører vi tagrenovering i hele Danmark, så selv om du bor langt fra Esbjerg, så kører vi gerne til f.eks. Randers eller Roskilde. Du kan se alle de steder, vi allerede har udført overstrygninger af tage i Danmark – ved at klikke dig ind følgende link: http://esbjergfugeteknik.dk/referencer/. Derudover har vi udført mindst lige så mange understrygninger, som ikke er listet op. Så det er absolut ikke primært Esbjerg og omegn, vi udfører vores fugninger i.

Du kan læse mere om vores firma i Esbjerg her: http://esbjergfugeteknik.dk/hvem-er-vi/

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon 40516066, hvis du har spørgsmål angående tagrenovering. Du kan også benytte kontaktformularen.

Her kan du læse mere om, hvordan vi udfører en tagrenovering med under- eller overstrygning: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os