Menu

Tagrenovering – vi tætner dit tag med en over- eller understrygning.

Står du over for en tagrenovering, så er du kommet til det rette sted. I de fleste tilfælde beror en tagrenovering på, at taget er utæt, hvilket kan give alvorlige fugtskader på huset. Ofte ender en tagrenovering ud i et helt nyt tag uden grund. Et nyt tag er en dyr affære og ofte ganske unødvendig, når en tagrenovering med enten en overstrygning eller en understrygning kan tætne dit tag. Vi kan tilbyde en tagrenovering, hvor vi fuger dit tag, som både er billig samtidig med du slipper for mange ugers byggerod rundt om huset. Alt efter om der skal en overstrygning eller en understrygning til at tætne taget, og alt efter hvor let tilgængelig tagfladen er, så løber en tagrenovering sjældent op i mere end 1/5 af prisen på et nyt tag. Med andre ord er der altså mange penge at spare ved at vælge en tagrenovering frem for at udskifte hele taget.

 

Dit tag kan holde rigtig mange år med en tagrenovering!

Når vi udfører tagrenovering ved at fuge taget med kit, så er det fordi, det er en holdbar løsning og en billig løsning. Med en tagrenovering kan taget ofte holde 20 – 30 år endnu efter det f.eks. har få en overstrygning.  Fugning af et tag med kit er at foretrække frem for den traditionelle metode med mørtel. Kit er bedre til at holde sin elasticitet end mørtel og hæfter dermed bedre på sigt. Når du f.eks. vælger en understrygning med kit slipper du for at stå over for en ny tagrenovering i løbet af nogle år. Det oplever man ofte med mørtel, der bliver porøst og falder ned.

 

Tagrenovering kan sagtens give et smukt resultat!

De fleste vælger måske også et nyt tag af skønhedsmæssige årsager. En tagrenovering kan dog blive rigtig pæn, hvis du vælger lige at gøre lidt ekstra ud af taget, mens du er igang. Skal din tagrenovering udføres via en understrygning, så kan den slet ikke ses udefra. Det kan en tagrenovering med overstrygning godt, men når den udføres med kit, så er den slet ikke så synlig som med mørtel. Man skal forholdvis tæt på for at bemærke den fuge, der bliver lagt mellem tagstenene ved en overstrygning. Du kan se et eksempel på et tagrenovering med overstrygning nedenfor. Her ses overstrygningen tæt på, og alligevel er den ikke særlig synlig!

 

Overstrygning af tegltag

 

En tagrenovering kan piftes op med rensning og maling af dit tag!

Når du alligevel står over for en tagrenovering, så kan du næsten få et tag, der ser ud som nyt, hvis du vælger at få det renset og malet. Det giver virkelig et flot resultat og den samlede pris for over- eller understrygning af taget samt rensning og maling er stadig væsentlig billigere end at investere i et nyt tag. En tagrenovering kan i de fleste tilfælde næsten altid betale sig! Er du i tvivl om, du skal udskifte dit tag eller få en tagrenovering, så grib telefonen og kontakt os. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag – det er både gratis og uforpligtende!

 

Kontakt os på telefon: 40516066

Her kan du læse mere om understrygning og overstrygning af tage: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Skal din tagrenovering også indbære rensning og eventuelt maling af dit tag, så kan vi henvise til en af vore samarbejdspartnere her: www.dansktagteknik.dk

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os