Menu

Tilbud på understrygning.

Er dit tag utæt, så kan en understrygning løse dette problem. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, så vi kan give et tilbud på en understrygning til dig. Vi udfører understrygning i hele Danmark, så du kan sagtens indhente et tilbud fra os, uanset hvor du bor i Danmark. Vi kan altid lave et godt tilbud på understrygning til dig med nogle gode priser, så tøv ikke med at kontakte os inden tagets utætheder volder store skader på hus og tagkonstruktion.

Et godt tilbud og en tryg handel!

Når du indhenter et tilbud fra os, så kan du være sikker på, så vi overholder det, der står i dit tilbud. Derfor møder du heller ikke uforudseete efterregninger fra os – den pris, der står i dit tilbud rykker vi ikke ved. Altså kan du trygt handle med os. Vi gør en dyd ud af udføre et flot og holdbart stykke arbejde samtidig med, at vi laver et tilbud til dig med skarpe priser.  Vi har over 20 års erfaring inden for arbejdet med understrygning og vores firma har eksisteret siden 2004.

Du kan læse mere om Esbjerg Fugeteknik ApS og vores firmas historik her: http://esbjergfugeteknik.dk/hvem-er-vi/

 

Kontakt os på telefon 40516066 og få et gratis samt uforpligtende tilbud!

 

Hvad indebærer et tilbud på understrygning generelt?

Et tilbud på en understrygning indeholder selvsagt en understrygning af dit tag. Vi udfører en understrygning med et elastisk Bitumen fugemasse, som har været anvendt til understrygning i snart 50 år. Den har vist sig fortræffelig til at tætne tage med og har en  bedre holdbarhed en den ellers kendte metode, hvor en understrygning udføres med mørtel. En understrygning udføres ved at lægge en fuge på indersiden af taget langs tagstenens kant, så huller mellem samlingerne lukkes af. Vores tilbud indeholder også en montering af udluftningskanaler, hvis der ikke allerede er monteret sådan nogle. Det er for at undgå dannelsen af kondens på indersiden af taget, idet en understrygning lukker tagfladen tæt. Skal der fjernes understrygning  med gammel mørtel, eller skæres undertag ned, så er det naturligvis også med i vores tilbud.

 

Du kan læse mere om understrygning af tage med Bitumen fugemasse ved at følge dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os