Menu

Understrygning af betontagsten

Hvis dine betontagsten volder dig problemer pga. utætheder, så er en understrygning en perfekt løsning. Det gælder om at regarere i tide ved utæt tag, så du undgår fugtskader på loftet, som kan blive virkelig bekostelige at udbedre. Ved en understrygning lægges der en fuge mellem dine betontagsten, så der lukkes af for vandindtrængning. En understrygning er både en billig og nem løsning på et utæt tag, og du kan spare rigtig mange penge i forhold til at udskifte til et nyt tag. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine betontagsten og bergener en pris på en undertsrygning af dit tag – det er både gratis og uforpligtende!

Kontakt os på telefon 40516066 eller benyt kontaktformularen.

Betontagsten – understrygning eller overstrygning?

I de fleste tilfælde er det nødvendigt at udføre en understrygning på betontagsten, hvis dit tag skal holde helt tæt. Der er dog en undtagelse, hvis dine betontagsten er skummet, så kan en overstrygning lade sig gøre, idet man kan nøjes med at lægge en lodret fuge udvendig. Dette betyder også, at du godt kan få tætnet dine betontagsten selvom dine tagetage er udnyttet, hvis de er skummet på bagsiden. I tilfælde af at din tagetage er udnyttet og dit tag består af betontagsten, som ikke er skummet, så kan vi desværre ikke tætne taget ved overstrygning,  da vi ikke kan garantere, det holder tæt. Hvis du har spørgsmål desangående så kontakt os på 40516066 – vi står altid tilrådighed!

Understrygning – vi dækker hele Danmark!

Uanset om det er Frederikshavn eller Rønne du bor i, så kommer vi gerne og understryger dit tag. Du er altid velkommen til at kontakte os, og kan du maile nogle billeder både udvendigt og indvendigt af dit tag samt nogle mål, så kan vi hurtigt beregne et tilbud til dig. Vi kommer naturligvis også gerne ud og besigtiger dine betontagsten eller andet type tag, så vi kan få en snak om, hvad den bedste løsning er for dig. Vi gør en dyd ud af at være ærlige over for vore kunder, så hvis er understrygning eller overstrygning ikke er den bedste løsning for dig, så kan du regne med, at vi rådgiver dig efter dine interesser.

Vil du vide mere om understrygning og overstrygning, så følg dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os