Menu

Understrygning af cementsten sparer dig for et nyt tag!

Hvorfor ikke bruge et par hundrede tusinde på noget andet end et nyt tag, hvis du kan få dine gamle cementsten repareret? Ofte er det ganske unødvendigt at udskifte et helt tag med cementsten, da de let kan repareres med en understrygning, og dermed sparer du adskillige penge på udskiftningen af et tag helt tag med cementsten. En understrygning af et tag med cementsten er væsentlig billigere. Der er tale om ca. en 1/5 af prisen af et nyt tag og, så kan dit tag med f.eks. cementsten sagtens holde 20 – 30 år endnu.

 

Du har stadig et flot tag med cementsten med en understrygning

Da cementsten kan tætnes med en understrygning, kan det arbejde vi udfører ikke ses udefra. Synes du endvidere, at de dine cementsten trænger til en opfriskning, så samarbejder vi med f.eks. Dansk Tagteknik, der kan rense dit tag af, så det fremstår rigtig flot.  Med andre ord kan du bibeholde dit tag med cementsten mange år ud i fremtiden og stadig have et flot og velfungerende tag. Så undgå problemer med slagregn og fygesne, når vinteren indtræffer og lad os udføre en understrygning af dine cementsten, Har du en anden tagstentype end cementtagsten, så kan vi natuligvis også tilbyde en undertsrygning af disse.

Her finder du et link, hvis du ønsker at få renset dit tag, når du alligevel er i gang med at få udført en understrygning: http://www.dansktagteknik.dk/

 

Understrygning af cementsten – en holdbar løsning!

Understrygning af cementsten udføres med kit, og denne metode har været anvendt i snart 50 år med succes. Kit evner ”at leve” med taget, så de små bevægelser, som en tagflade med f.eks. cementsten har, ikke får kitten til at revne. Det skyldes, at kit er et fleksibelt materiale, hvilket gør det særdeles velegnet til over- og understrygning.  Mange har oplevet at den mere forældede metode med understrygning med mørtel giver problemer, når denne løsner sig og begynder at revne. Du vil ikke skulle op med få års mellemrum for at efterfuge dit tag med mørtel, hvis du vælger en understrygning med kit.

 

Understrygning – vi dækker hele Danmark!

Uanset om du er bosiddende på sjælland eller i Nordjylland, så kommer vi gerne og besigtiger dit tag, hvis du f.eks. har problemer med dine cementsten. Har du mulighed for at maile os et par billeder af dit tag både udvendigt eller indvendigt, så kan vi hurtig vurdere om en understrygning er mulig, og om det er noget, vi skal kigge nærmere på. Kontakt os – det er både gratis at indhente tilbud og få en besigtigelse af dit tag!

kontakt os på tlf. 40516066 eller mail eft@esbjergfugeteknik.dk

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os