Menu

Understrygning af tagsten – sparer dig for skader

Har du problemer med et utætte tagsten, så skyldes det nok, at slagregn og fygesne kan trænge ind mellem dine tagsten.  Her kan en understrygning af dine tagsten stoppe vandindtrængning med videre. Ofte er det nemlig ikke de enkelte tagsten, der fejler noget, og skulle der være en enkelt tagsten eller to, der er revnet, så kan de bare udskiftes frem for at smide 250.000 efter et nyt tag. En understrygning af tagsten binder dit tag sammen og styrker dets evne til at modstå vind og vejrs slid i dine tagsten. En understrygning af tagsten er meget billigere end et nyt tag, og det er næsten synd at smide tagsten ud, der højst sandsynligt kan fungerer fint 30 – 50 år endnu!

 

Få et gratis tilbud på understrygning af dine tagsten

 

Skulle du have nogle spørgsmål til den kit i anvender eller om dine tagsten i det hele taget bør få en understrygning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine tagsten og giver dig svar på om en understrygning er den rigtige løsning for dig – det er ganske uforpligtende og gratis! Hvis dine tagsten f.eks. har fået en understrygning med mørtel, som er begyndt at løsne sig, så er det måske billigere for dig at få en overstrygning frem for en understrygning af dine tagsten. En overstrygning med kit er slet ikke så synlig som den gammeldags overstrygning med mørtel. Klik dit ind på nedenstående link, inden du slår dig helt fast på en understrygning – her kan du se læse mere om overstrygning:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Her ser du et billede af en overstrygning, som fra gadeniveau næsten bare ligner en skygge fra dine tagsten!

 

Overstrygning af halvdelen af taget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Understrygning af tagsten – ud med mørtel ind med kit!

Understrygning af tagsten udføres i dag med kit. Kit er en fleksibel masse, som har en særlig evne til at binde tagsten sammen og holde den elasticitet i rigtig mange år. Modsat bliver mørtel med årene mere porøs, så derfor er man i dag gået mere over til at bruge kit til understrygning af tagsten. Kit er blevet anvendt til understrygning af tagsten i snart 50 år, så det har bevist sig at være et stabilt produkt, der er særdeles velegnet til understrygning af tagsten.

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os