Menu

Understrygning af tegltag – en stor besparelse!

Understrygning af tegltag er en rigtig god ide, hvis dit tegltag er utæt. I dag er et nyt tegltag en bekostelig affære at investere i. Med diverse energiregler om efterisolering mm., så løber et nyt tegltag ofte op i mange 100.000 kroner.  Hvis dit tegltag ellers ikke fejler noget med hensyn til teglstenene generelt, så kan en understrygning af dit tegltag spare dig for adskillige kroner, som er sjovere at bruge på noget andet. Dit tegltag kan nemlig nemt repareres med en understrygning med kit og selv om et par enkelte teglsten skal udskiftes, så kan en understrygning sagtens betale sig at investere i frem for et nyt tag. Der er rigtig mange leveår i et tegltag, som får en understrygning, og hvorfor smide et godt tegltag ud og betale i dyre domme for et nyt?

Understrygning af tegltag – få et gratis tilbud!

 Måske har dit tegltag allerede en understrygning med mørtel, men som er begyndt at løsne sig og måske ligefrem smuldre af. Dit tegltag kan også have et ødelagt undertag, som er skyld i at slagregn og fygesne kan trænge ind. Hvis dit tegltag er utæt uanset årsag, så lad os komme ud og kigge på det. Vi kommer gerne ud og kigger på dit tegltag – det er ganske uforpligtende! Vil du gerne have et tilbud på en understrygning af dit tegltag, så beregner vi dig naturligvis helt gratis et tilbud til dig.   

Kontakt os på tlf: 40516066

Her kan du se nogle billeder af, hvordan et ødelagt undertag ser ud, og hvordan en understrygning atger sig ud:

 

Revnet undertag - klar plastik

 

 

 

 

 

 

 

 

Understrygning af tag med kit

 

 

Pæn og billig løsning med understrygning af tegltag med kit

I gamle dage  – ja nogle praktiserer det stadig – blev en understrygning af et tegltag udført med mørtel. Ofte blev resultatet ikke særlig pænt, og mørtlen har ikke samme fleksibilitet i sig som den kit, vi anvender til understrygning af tegltag i dag. Ydermere så tikkede uret mens antallet af løntimer til murene løb med hast. En understrygning af tegltag med mørtel blev med andre ord både dyrt, knap så pænt og ikke så holdbart. Den kit vi bruger til at lave en understrygning med lægges i pæne strøg og har været anvendt i snart 50 år. Kit er et yderst holdbart materiale til understrygning af tegltag.

 

Du kan læse mere om understrygning af tegltag og andre typer af tag på dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os