Menu

Understrygning betonsten – få en billig løsning på dine problemer med utæt tag!

Består dit tag af betonsten, som begynder at volde dig problemer, så har vi måske løsningen! Hvis utætheder i dit tag skyldes, at der trænger vand i mellem dine betonsten, så er en understrygning en rigtig god løsning og tilmed en billig løsning. Et nyt tag er dig en bekostelig affære, når først energiregnskab med videre skal gå op, så ryger der hurtigt et par hundrede tusinde til et nyt tag. Ofte er der rigtige mange gode leveår i dine betonsten endnu, så de med en understrygning kan forvente at forlænge dit tags levetid med ca. 20 – 30 år. Med andre ord er det både ressourcespild og pengespild at skille sig af med ellers velfungerende betonsten.  

 

Understrygning af betonsten – 1/5 af prisen på et nyt tag.

Du kan regne med at skulle lægge ca. 1/5 for en understrygning af betonsten i forhold til et nyt tag, så med det regnskab er der mange penge, som kan bruges på anden fornøjelse eller vedligeholdelse. Der er altså god fornuft i at investere i en understrygning af dine betonsten. Betonsten kan kun repareres via understrygning og ikke overstrygning, så er din tagetage udnyttet og består dit tag af betonsten, så kan vi desværre ikke lsøe opgaven for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller mangler yderligere information. Følger du dette link kan du få mere at vide om, hvordan en understrygning udføres på betonsten og andre typer tagsten, hvilke maskiner vi bruger m.v.:  http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Utæt tag?… lad os efterse dine betonsten – det er uforpligtende!

Det kan være svært selv at bedømme, om det er mellem dine betonsten eller et andet sted vandet trænger ind på dit loft. Du kan med fordel lægge pap eller papir ud på loftet, så kan du lettere se, hvor vandet drypper ned fra. Vi kommer også gerne ud og tjekker dine betonsten samt loftsrum, for at vurdere om en understrygning er til gavn for dig – det er ganske uforpligtende. Du er også velkommen til at tage billeder af dine betonsten, tagflade udefra og indefra samt loftsrum og maile dem til os, så kan vi hurtigt se om en understrygning vil være egnet. Hos os får du selvfølge altid et konkret tilbud, så der ikke hersker nogen form for tvivl om prisen på samt udførelse af den aftalte understrygning.

 

Understrygning af hele Danmark…

Selvom vi er beliggende i Esbjerg, så skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis dine betonsten volder dig problemer i Frederikshavn eller Frederiksværk. Vi dækker hele Danmark med understrygning og overstrygning af mange forskellige tagstenstyper, så har du et problem, så kører vi gerne!

Kontakt os på: 40516066 eller mail til os på eft@esbjergfugeteknik.dk, så vender vi snarest tilbage.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os