Menu

Understrygning betontagsten – IBF, B & C, Braas

Holder dine betontagsten ikke tæt – så læs her! Et tag bestående af betontagsten kan sagtens repareres med en understrygning. Hvis vandindtrængningen for eksempel skyldes et manglende eller ødelagt undertag, så kan betontagsten tætnes med en fugemasse, således slagregn og fygesne ikke kan trænge ind på loftet. Vi har repareret adskillige tage med betontagsten som IBF, B &C, Braas m.fl. med stor succes. Understrygning af betontagsten har en lang holdbarhed og er en meget billigere løsning end at lægge et nyt tag.

Ønsker du at få et uforpligtende og gratis tilbud på en understrygning af dine betontagsten, så kontakt os på telefon 40516066 eller benyt kontaktformularen – vi dækker hele Danmark!

Understrygning til 1/5 af prisen…

At bekoste et nyt tag på ens bolig er en dyr affære. Til kun 1/5 af prisen på et nyt tag kan du få renoveret det gamle med en understrygning, og i næsten alle tilfælde har du et tæt og velfungerende tag i 20 – 30 år frem. Med andre ord er det værd at overveje. Det er både dyrt og et ressourcespild at pille et ellers sundt tag ned. Ofte er det nemlig ikke tagets betontagsten eller teglsten, der fejler noget, men undertaget eller skumstrimler, der trækker vand ind. Disse problemer kan en understrygning rode bod på! Giv os et kald på telefon 40516066. Her kan du få oplysninger om m2-priser mv. og hvis du er interesseret i et rigtigt tilbud, så kommer vi gerne ud og besigtiger dit hus.

IBF, Braas, og B & C betontagsten eller teglsten – vi klarer det hele!

Uanset hvilken tagstenstype du har liggende IBF, Braas, B & C eller K21 telgsten, så kan vi i de fleste tilfælde løse problemerne for dig med enten en understrygning eller en overstrygning. Vi fuger taget med en specialfremstillet fugemasse kaldet kit. Dens enestående egenskaber til at binde tagstenene sammen og bevare sin elasticitet år efter år, gør den ideel til understrygning og overstrygning af betontagsten og tegltage. Modsat den ældre metode, hvor man anvendte mørtel til overstrygning og understrygning, så vil du ikke opleve, at kitten revner eller falder af med tiden. Kit er blevet anvendt til at tætne tage med i over 50 år.

Du kan læse mere om understrygning og overstrygning af både betontagsten og teglsten på dette link:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os