Menu

Understrygning – gør det selv

Står du med et utæt tag, så kan problemet godt virke uoverskueligt. Et nyt tag er dyrt, og så kan en gør det selv løsning synes nærliggende at gå i gang med. Men inden du løber surt i det meget besværlige gør det selv arbejde, hvilket at tætne et tag virkelig er, så få lige et tilbud fra os på renoveringen af dit tag. Med et tilbud fra os på en understrygning af dit tag, så orker du slet ikke selv at gå i gang med sådan et gør det selv projekt. Vi er nemlig for billige til, at du vil gide at gøre det selv.

Drop gør det selv understrygning – det betaler sig ikke!

Hvis du overvejer en gør det selv understrygning af dit tag, så bør du læse her. Hvad enten du vil understryge dit tag med kit eller mørtel selv, så er det et kæmpe arbejde, og har man ikke håndelaget, så bliver resultatet sjældent særligt godt. Når du går i tanker om en gør det selv understrygning, så er det måske, fordi du frygter skyhøje regninger fra et murerfirma, hvis en murer skal bruge lang tid på at udføre en understrygning med mørtel. Den metode, vi anvender, er anderledes og hurtigere og derfor også billigere for dig. Oven i er understrygning med kit også mere holdbar! Med andre ord kan det ikke betalte sig at give sig i kast med en gør det selv understrygning.

Understrygning med kit en holdbar løsning

Modsat mørtel anvender vi en elastisk fugemasse kaldet kit, som er særdeles velegnet til understrygning og overstrygning af tage. Det har været anvendt i over 50 år, og kitten holder i mange år og flere år en mørtel. Mørtel har det med at løsne sig og revne, hvorimod kit via sin elasticitet klæber meget bedre til taget og holder det dermed tæt. En mørtelunderstrygning giver ofte meget gør det selv arbejde, når man med jævne mellemrum skal tætne taget de steder, hvor mørtelen er faldet ned.

Spring over gør det selv understrygning!

Ud over at kit er mere holdbart end mørtel, så er det også hurtigere at påføre, når man har den rigtige maskine tilrådighed. Når vi udfører en understrygning med kit, så løber det sjældent op i mere end 1/5 af prisen på et nyt tag. En gør det selv understrygning med kit løber hurtigt op bare materialerne taget i betragtning, og så skal man lige påregne at bruge en sommer oppe under taget, mens resten af familien hygger sig i haven – surt! Tilgengæld har vi i løbet af få dage udført en understrygning af dit tag, og vi kan nå selv høje bygning med vores specialfremstillede hydraulikpumpe og 100 meter lange slange. Kontakt os – drop gør det selv understrygningen og nyd sommeren – det betaler sig! Vi forstyrrer dig kun få dage, når vi udfører en understrygning, så du kan nå at slappe af over sommeren.

Du kan kontakte os på telefon 40516066 – vi dækker hele Danmark!

Vil du vide mere om understrygning med kit, så du ikke går i gang med en gør det selv understrygning med mørtel, så følg linket her: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os