Menu

Understrygning – stor besparelse i forhold til nyt tag!

Nyt tag er en kæmpe investering, som de fleste må vente adskillige år på at have råd til, og der er sikkert mere fornøjelige ting at spare op til. Så tag lige et skidt baglæns og overvej en understrygning af dit tag i stedet for. Måske er et nyt tag slet ikke nødvendigt! En understrygning af dit tag kan spare dig for de høje summer et nyt tag tit løber op i, og ofte har det eksisterende tag mange gode leveår endnu og hvorfor skille sig af med et tag, der med en understrygning kan holde 30 – 50 år mere???

Understrygning med kit er vejen frem!

I gamle dage blev der kun anvendt mørtel til understrygning. Der er sket meget siden hen og i snart 50 år er kit blevet anvendt til over – samt understrygning med succes. Kit er lettere at fuge med, så din understrygning bliver pænere med kit end med mørtel. Endvidere er kit mere fleksibel og holder på denne elasticitet længe, så du ikke oplever, at den begynder at løsne sig og smuldre ligesom det ofte sker med mørtel. Har du én gang fået lavet en over- eller understrygning er du fri for at med få års mellemrum at skulle gå dit tag efter og småreparere alle vegne, hvor mørtlen har løsnet sig. Så ikke nok med at en understrygning er en billigere løsning for dig, den er også lettere for dig!

Understrygning – en problemknuser for mange forskellige tagtyper!

Der er mange faktorer, der indvirker på, om det er mest fordelagtigt for dig med en understrygning eller en overstrygning af dit tag. Har du en k21 tagsten, som er skummet, er en overstrygning den eneste holdbare løsning ellers kan en k21 godt tætnes med en understrygning indefra. De fleste andre tegltag og tagstenstyper kan repareres med en understrygning, dog ikke betontagsten. En betontagsten kan ikke tætnes med en understrygning, men kan så overstryges. Hvis tagetagen er udnyttet kan du heller ikke få udført en understrygning, men så kan dit tag i de fleste tilfælde overstryges.  Har du spørgsmål vedrørende dit tag, så kontakt os endelig, så svarer vi gerne på, om en understrygning er den rette løsning for dig.

 

Understrygning af dit tag?? – indhent gratis tilbud!

Er du i tvivl om hvilken tagstenstype dit tag består af eller om en understrygning kan løse dine tagproblemer, så besidder vort firma den rette know how til at rådgive dig. Vi har mange års erfaring i over- og understrygning af tage, og du kan være sikker på at få lavet et ordentligt samt holdbart stykke arbejde, når vi udfører det. Vi sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde, så du kan være tilfreds med din over – eller understrygning i mange, mange år frem.  Glade kunder giver flere kunder, og vi lever på vores gode ry! Er du interesseret i at få mere at vide om over – eller understrygning, så kontakt os eller læs mere ved at følge nedenstående links. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag – det er ganske uforpligtende! Ønsker du et tilbud på en understrygning – så laver vi også sådant et – naturligvis gratis!

Kontakt os på tlf: 40516066

Her kan du læse mere om over – og understrygning generelt, og hvordan fugningen af et tag udføres:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Har du problemer med k21 tagsten – er de f.eks. skummet?… så er det en overstrygning og ikke en understrygning, der skal til. Det kan du læse mere om i vores blog.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os