Menu

Understrygning tag – undgå problemer med slagregn og fygesne!

Hvem vil bruge vinteren på at skovle sne på loftet?…ude foran huset må være rigeligt! Måske har du været der ellers står for skud næste vinter, hvis ikke dit tag snart bliver tætnet. Understrygning af dit tag er helt ideelt til at forhindre regn, vind og sne i at rasere alt, hvad der ligger under dit tag. Både loft, men også huset mure og træværk kan tage stor skade, hvis dit tag er utæt. En understrygning fylder alle utætheder ud i dit tag, så det ikke længere ligner et stjernebillede, når du kigger ud gennem dit tag.  Overvej en understrygning af dit tag, inden du kaster dig ud i en investering i et helt nyt tag – der er rigtig mange penge at spare på en understrygning!

 

Kæmpe besparelse på understrygning af tag!

Et nyt tag er i dag næsten en uoverkommelig investering med de adskillige krav om energibesparende tiltag med videre. Hvorfor ikke spare din egen pengepung for dette og spare miljøet for at bortskaffe et tag – invester i en understrygning istedet!, At skille sig af med et tag, der sandsynligvis havde fungeret fint i 30 – 50 år endnu – det er da ressourcespild! Lad også give dit et gratis tilbud på en understrygning af dit tag eller få et uforpligtende besøg, hvor vi ser på, hvilke reparationsmuligheder der er for dit tag. Den gamle metode, hvor mureren skulle ud og lave en understrygning af dit tag med mørtel er passé. Det er en alt for dyr løsning, og i dag findes der et bedre produkt på markedet til at tætne dit tag med.  

 

Bedst holdbarhed – få en understrygning af dit tag med kit!

 Vi anvender kit til understrygning af tag, fordi materialet i snart 50 år har vist sine fortræffelige evner til at binde et tag sammen og holde det tæt i rigtig mange år. Desuden er det meget hurtigere at udføre en understrygning med kit, og med vores specialfremstillede anlæg kan vi nå et tag på selv en meget høj bygning. Vi har nemlig slanger på op til 100 meter, som kan føre kitten fra pumpen og helt op til dit tag, hvilket muliggør understygning af selv meget høje bygninger. Kit er en fleksibel masse, der har rigtig gode hæfteevner. Den bibeholder evnen til at sammenbinde dit tag trods små bevægelser og de vejrpåvirkninger, det udsættes for, uden af kitten revner. Samme elasticitet ses ikke ved mørtel, som stadig anvendes af nogle til understrygning af tag.

Du kan læse mere om understrygning af tag og hvilke tagstenstyper, der egner sig til en understrygning her:http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os