Menu

Understrygning tegltag – god pris

Hvis fugt er et problem i dit hus eller på dit loft, og skyldes det et utæt tegltag, så har vi løsningen. En understrygning af dit tegtag kan udføres til en pris, der højst ligger på 1/5 af prisen på et nyt tegltag, Med andre ord er der altså en del penge at spare ved af vælge en understrygning af dit tegltag, frem for en anden type renoveringaf dit tegltag.

Kontakt os og få en pris på understrygning af dit tegltag.

Hvis du er interesseret i at få en pris på en renovering af dit tegltag med en understrygning, så hold dig endelig ikke tilbage, men grib telefon og kontakt os på telefon 40516066. Kan du maile et par billeder af dit tegltag, så kan vi give dig en mere eksakt pris, du kan gå ud fra. Har du brug for et konkret tilbud med den nøjagtige pris på udførelsen af en understrygning af dit tegltag, så beregner vi naturligvis gerne sådan et – det er ganske gratis! I enkelte tilfælde er det nok med et par billeder, men normalt kommer vi ud og gennmgår dit tegltag, så vi har det rigtige grundlag at beregne en pris ud fra.

Fast lav pris og understrygning af høj kvalitet!

Når du vælger os til at tætne dit tag, så får du den optimale løsning, og der bliver udført et pålideligt stykke arbejde. Selvom vi søger for, at du får en god pris på en understrygning af dit tegltag, så går vi ikke på kompromis med udførelsen af vort arbejde. Vi har over 20 års erfaring med understrygning af tegltag og andre typer tag, og har den rette teknik til at give dit tegltag den pæneste og mest holdbare renovering.

Understrygning af tegltag med fugemasse.

Går man 40 år tilbage, så blev størstedelen af alle tage tætnet med en understrygning eller overstrygning med mørtel. Idag findes der et produkt på markedet, som både giver et meget mindre synligt og dermed pænere resultat samt et mere holdbart resultat. Idag anvender vi nemlig en elastisk fugmasse – også kaldet kit – til overstrygning og understrygning af tegltag og andre typer tag. Oven i får du også udført en understrygning med fugemasse til en helt anden pris, end hvis en murer f.eks. skulle udføre en understrygning af et helt tegltag med mørtel. Vores specialfremstillede hydraulikpumpe med en slange, der kan føre fugemasse op til 100 m ud, gør understrygning med fugemasse en del hurtigere end en traditionel mørtelunderstrygning. Dette er også med til at holde din pris på udførelslen af vort arbejde nede.

Understrygning: pris, garanti etc… spørg os!

Har du nogle sprøgsmål angående pris, eller hvordan en understrygning udføres mv, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten benytte dig af kontaktformularen eller ringe til os på telefon nr. 40516066. Vi yder 5 års garanti på udførelsen af vort arbejde, men kan vist roligt sige, at du kan regne med at have et tæt tag, der hvor vi har fuget, langt ud i fremtiden.

Du kan læse mere om understrygning af tegltag og andre tagtyper her: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os