Menu

Undgå k3 skader på husets tag med en understrygning eller overstrygning

Er du ved at sælge eller købe et hus, så løber du måske ind i en k3 skade på husets tag. En k3 skade kan skyldes mange ting lige fra knækkede tagsten til utæt undertag, og det kan volde dig store problemer. Når først vand og sne kan trænge gennem tagfladen, så skaber det hurtigt store skader på huset indvendigt, så det er bedst at reagere på en k3 skade på husets tag i tide.  Med en overstrygning eller en understrygning med kit søger vi for, at reparere dit tag billigt, og at dit tag for fremtiden er tæt, så en k3 skade på dit tag ikke skal stå i vejen for et hussalg eller køb.

 

K3 skader på husets tag behøver ikke koste dig en formue!

Mens medierne tuder ørene fulde med krise og økonomisk nedtur hele tiden, så oplever vi blandt andet, at hussalget bliver mere trægt. En k3 skade på et tag kan afskrække mange fra at købe et hus, da de fleste tror, der skal et helt nyt tag til at løse problemet. Et nyt tag er, som de fleste ved, en kæmpe og for nogle uoverskuelig udgift. Derfor kan det være en rigtig god ide at investere i en understrygning eller overstrygning af dit tag, så du få fjernet k3 skader på husets tag fra tilstandsrapporten. I tider, hvor det er svært at sælge huse, gælder det om at gøre dit hus så attraktiv som muligt, og det kan gøres for få penge. I stedet for at tabe mange penge på at have huset til salg i halve og hele år, så invester i at udbedre husets k3 skader. Oftets lønner det sig med et hurtigere hussalg og knap så meget nedslag i prisen, som jo ellers er tendensen for tiden! En overstrygning eller understrygning af dit tag med kit koster sjældent mere end 1/5 af prisen på et nyt tag, og så kan du vinke farvel til k3 skader på dit tag i tilstandrapporten.

 

En k3 skade kan skyldes et ødelagt undertag som vist på billedet her.

 

Lad os udbedre dine k3 skader på dit tag – få et uforpligtende tilbud!

Er du i tvivl om en understrygning eller overstrygning med kit er den rigtige løsning for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine k3 skader på husets tag og beregner på baggrund deraf et tilbud til dig. Det koster dig ikke noget og er ganske uforpligtende! Du kan også benytte vores kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål til k3 skader på dit tag, eller hvordan vi udfører vores arbejde. Du kan læse mere om understrygning og overstrygning på nedenstående link og se de specialfremstillede maskiner, vi anvender. En udbedring af k3 skader på husets tag med fugning med bitumen kit, er en særdeles holdbar og billig løsning, der på sigt ikke volder samme problemer som understrygning eller overstrygning med mørtel. Modsat mørtel hæfter bitumen kit nemlig langt ud i fremtiden, så du ikke oplever nye k3 skader på dit tag!

 

Kontakt os på telefon: 40516066

Her kan du læse mere om, hvordan vi kan udbedre dine k3 skader på husets tag:

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os