Menu

Utæt armeret plastundertag

Har du opdaget at dit armeret plastundertag er utæt, så gælder det om at reagere i tide. Hvis tagkonstriktion og loft gennem længere tid bliver udsat for fugt, så kan der opstå råd og svamp i det. Sådanne angreb kan have alvorlige konsekvenser for hus og indeklima og er meget omkostningfulde at udbedre. Desværre har der gennem tiden været flere eksempler på, at armeret plastundertag efterhånden er blevet utæt. Det skyldes, at armeret plastundertag langsomt nedbrydes af solens UV-stråler, og de store temperatursving under tagfladen gør ikke sagen bedre. Heldigvis er der en billig og hurtig løsning på et utæt armeret plastundertag.

 

Få fjernet et utæt armeret plastundertag og invester i en fugning.

Når vi giver tilbud på en fugning af et tag, så indebærer det også, at vi  skærer dit armeret plastundertag ned, inden vi laver en understrygning af dit tag. Vi kan også tilbyde en overstrygning af dit tag alt efter, hvilken type tagsten der lægger på taget. Under alle omstændigheder kan vi afhjælpe dig med dine problemer med et utæt armeret undertag, så du for eftertiden får et tæt og sundt tag. Selv om man i dag bruger diffusionsåbne undertag frem for de ældre armeret plastundertag, så er det stadig meget bekosteligt at pille taget ned for at sætte et nyt undertag op igen. Det er meget dyrere end en fugning af taget, og med en fugning kan dit tag sagtens holde tæt i mindst 20 – 30 år endnu.

 

Her ses f.eks. en understrygning af et tag med kit.

 

 

Fugning med specialfugemasse – et rigtig godt alternativ til plastundertag!

På nedenstående link kan du læse mere om, hvordan vi udfører en fugning af et tag. Vi bruger nemlig  med en elastisk Bitumen fugemasse, som er særdeles velegnet til at tætne et utæt tag med. Fugning med Bitumen fugemasse – også kaldet kit – har været anvendt i snart 50 år og har vist sig at være både en billig og mere holdbar løsning end over- eller understrygning med mørtel.

Læs mere om over- eller understrygning med kit og vores specialfremstillede maskiner her: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Vil du have mere information om det arbejde, vi udfører, og hvordan du bliver kvit med et utæt armeret undertag, så kontakt os på telefon: 40516066

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os